čtvrtek 23. listopadu 2017

Lis na bobuloviny ovoce a zeleninu; eta002898000

Přikládáme i pár praktických rad pro co nejlepší využití lisu na ovoce , bobuloviny a zeleninu. Lis je vhodný pro zpracování téměř všech druhů bobulovitého a citrusového ovoce a vybraných druhů zeleniny. Rozšiřte si vybavení vašeho kuchyňského robota ETA o přídavný lis na bobuloviny , ovoce a zeleninu a vytvořte si tak z něj kvalitní odšťavňovač, ideální pro v. Podívejte se, jak složit a správně používat lis na bobuloviny , ovoce a zeleninu ETA, který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty (ETA Gratus, Gustus, Gratussino, Mezo). Lis na bobuloviny ke kuchyňským robotům ETA rozšíří využitelnost těchto přístrojů.


Lisuje ovoce i zeleninu na principu nízkootáčkového spirálového lisování a uchovává tak ve šťávě veškeré důležité látky a vlákninu.

Už vás nebaví trávit v kuchyni veškerý svůj čas? Tak právě pro vás je tu nový lis na ovoce a zeleninu od Conceptu. Díky jeho mm velkému plnícímu otvoru ušetříte spoustu času. Objem nádoby na šťávu je litru.


Chcete doručit zboží do Česka? Přídavný lis na ovoce má nerezové lisovací síto, plastovou násypku, nádobu na šťávu, víčko, pěchovadlo a pro úklid praktický čisticí kartáček. Nástavec jednoduše a rychle sestavíte a při úklidu oceníte možnost mytí v myčce na nádobí.


Tento praktický nadstavec na kuchynský robot ETA sa Vám určite zíde.

Kvalitným prevedením zaručuje ohromné výsledky i dlhú životnosť. Je to silný,ale přitom jemný odšťavňovač, který je perfektní pro přípravu zdravých džusů a vynikajících pyré. Rozšiřte funkce vašeho robotu ETA o přídavný lis na ovoce , bobuloviny a zeleninu - vytvoříte si tak ze svého kuchyňského robota také kvalitní odšťavňovač ovoce a zeleniny, ideální pro většinu druhů bobulovitého a citrusového ovoce a zeleniny.


Lis na ovoce , bobuloviny a zeleninu - rozšíří funkce vašeho kuchyňského robotu ETA pro jeho širší využití. Vážení zákazníci, naše prodejna v Ostravě bude od 28. Je to silný, ale přitom jemný odšťavňovač, který je perfektní pro přípravu zdravých džusů a. Kvalitním provedením zaručuje ohromné výsledky i dlouhou životnost.


V balení naleznete i mlýnek na maso, speciální lis na ovoce , bobuloviny a zeleninu a litrovou nádobu. Filtrační rouška k lisu na ovoce 6l Náhradní filtrační rouška k lisu na ovoce o objemu až l. Rouška jemněji filtruje mošt a zabraňuje pronikání kousků ovoce do moštu. Další výhodou přístroje je jeho silný motor s příkonem 2W. Nadstavec na mlynček na mäso je vhodný na pasírovanie mäkkého ovocia a varenej zeleniny pri príprave drení, džemov, detských výživ, kokteilov, nápojov, omáčok, rôsolov, apod. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Zeleninu v nejvyšší kvalitě.


Lis na bobuľoviny ku kuchynským robotom ETA rozšíri využiteľnosť týchto prístrojov. Lisuje ovocie i zeleninu na princípe nízkootáčkového špirálového lisovania a uchováva tak v šťave všetky dôležité látky a vlákninu. Dobrý den, mám dotaz, tento lis jde použít třeba na mrkev a bylinky?


Lisy na ovoce , jablka, ruční lisy na zeleninu , na hrozny, vodní lisy na moštování jablek, lisy na víno, lisy na bobuloviny.

Lisování ovoce , moštovací lisy. Na této stránce najdete dodatečné vysvětlující informace k produktům a příslušenství ETA. Malé elektrospotřebiče Nádobí.


Velké elektrospotřebiče. Jeho výhodou je vynikající manipulace. Bohužel málokterý odšťavňovač si poradí úplně se všemi druhy ovoce a zeleniny na jedničku.


Běžně odšťavňované suroviny jako je mrkev, řepa, jablko a citrusy zvládá každý přístroj dobře, ovšem u surovin, jako je listová zelenina, bobuloviny a peckovice budou výsledky odlišné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky