pondělí 27. listopadu 2017

Plastové boxy s víkem na potraviny

Pro přehlednou organizaci nejen kuchyně pak doporučujeme plastové boxy s víkem. V nabídce máme malé krabičky na drobnosti i velké úložné boxy. Jsou určeny pro styk s potravinami a můžete je použít i do lednice nebo mrazničky.


Díky tomu, že jsou perfektně stohovatelné, ušetříte místo a naskládáním zavřených boxů na sebe můžete využít úložné prostory na maximum. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dózy na potraviny s klipsy zabrání přístupu vzduchu, molům a vody do potravin. Zorganizujte si kuchyň a zlepšete její přehlednost pomocí plastových dóz a boxů Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití.


Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. ONLINE, díky které konečně skoncujete s chaosem v kuchyni.

Dóza je vyrobena z prvotřídní keramiky s bílou glazurou a odolného bambusového dřeva ve středně hnědém tónu. Jsou vhodné na všestrannou úschovu nejrůznějších věcí (materiál, nářadí, potraviny , hračky, knihy). Kromě toho, že již nebudete muset utrácet za ubrosky či sáčky na svačiny, potraviny ve svačinové krabičce budou déle čerstvé a nepomačkají se. Svačinové boxy využijete také na celodenních výletech.


Vyberte si z naší široké nabídky plastových boxů a dóz s víkem a mějte své potraviny pod ochranou. Barevné i průhledné boxy s víkem různých tvarů a velikostí do každé domácnosti, kanceláře, obchodu, školy i skladu. JavaScript seems to be disabled in your browser. Průhledná plastová krabice s víkem je velice variabilní vůči požadavkům všech zákazníků: víko uzavíratelné na klipový systém zaručí dúkladné uzavření boxy díky víku můžete stohovat na sebe prázdné boxy vložíte do sebe a ušetříte si místo při je.


Euro přepravky mají hladké dno pro snadný pohyb na válečkových tratích. Je možné stohovat přepravky o různých rozměrech. Jsou odolné olejům, tukům a většině kyselin a louhů. Dostupné v několika provedeních - s plným dnem a stěnami, s víkem , děrované nebo s vkladovým oknem.


Nakupte plastové přepravky vhodné na ovoce, maso ABStore. Vědro s víkem na ovoce plastové - mix barev. Víko pěkně sedí a na stranách se dá zaklapnout, díky tomu se Vám obsah kyblíku nevysype, ani nevyleje.

Plastové vědro s víkem litrů. Barvy: mix barev Fotografie kyblíku s víkem je. Box má po stranách plastové klipy, kterými připevníte víko k nádobě, a obsah tak bude ochráněn před prachem a nečistotami. Set potravinových boxů. Sada obsahuje plastové transparentní boxy s modrým víkem o objemu 5L.


Ideální pro uchování menších potravin v ledničce či na cesty. Praktické dózy na potraviny byly vyrobeny z materiálů té nejvyšší kvality. Užitečné doma, v práci a ve škole. PEPI a její dózy: Dóza na potraviny , mouku, kávu, krabičky na jídlo, skleněná, plastová, plechová. Objednejte dnes za boží ceny i další pecky.


Můžete vyzkoušet například plastové krabičky či dózy na potraviny , které takové ukládání umožňují. V našem e-shopu naleznete plastové krabičky na jídlo v mnoha různých velikostech (od těch nejmenších po opravdu velké).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky