úterý 7. listopadu 2017

Vtipné nápisy na hrnky

Hrnky s vtipným textem nebo obrázkem. Výborný dárek pro kamaráda nebo kolegyni. Veselé citáty a různé rady, to je naše nabídka motivačních a vtipných hrnků.


Chcete-li zobrazit speciální upozornění pomocí nápisu na hrnci, můžete se pokusit najít hotovou verzi s textem, který potřebujete, nebo si takový nápis vytvořit vlastními rukama. Objednat si můžete i hotový hrnek s vtipným nápisem, či motivem.

Latte hrnek s vtipným potiskem. Potisk lze natisknout na jakýkoliv předmě. Tradiční hrnky lze využít v mnoha případech vcelku netradičně. Je jen na vás, jak moc si s výběrem dárku v podobě hrnku dáte záležet.


Věřím, že naše široká nabídka dárkových hrníčků vás osloví. Vybírali jsme je na základě vlastních zkušeností v oblasti dárků a radost. A pozor, potěší také všechny ostatní, kteří pak kolem takové vtipné a netradiční cedule s textem či obrázkem projdou.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana.

Kč 1Kč bez DPH 2Kč 1. Nápisy a motivy jsou na hrnku vybroušené. Vyrábíme ale i hrnky pro muže - např. Skleněné hrnky na čaj s. V této kategorii nalznete vtipné dárky pro Vaše blízké. Podívejte se na náš web. Perfektní pozornost pro přátele, kteří milují čaj nebo kávu.


Mohou se vkládat do myčky i do mikrovlnky. Darujte jim velký půllitr nebo pivní helmu. V našem e-shopu najdete vtipné hrnky hrnky , hrnečky, ale i mnohé další dárky a vychytávky pro každého i každou příležitost.


Zde naleznete nápadité vtipné hrnky , vhodné jako dárek nebo jen tak pro. Něco tradičního, a přesto neotřelého? Chceš potěšit přítele, přítelkyni, ségru, tátu, nebo třeba babičku? V tom případě už máš po starostech.


Originální hrnky Lemurák o objemu 3ml se hodí úplně pro každého, bez ohledu na věk. Zapomeň na nudné dárky a věnuj jedinečný stylový hrnek Lemurák. Rozlučka se svobodou Láska Sport Jídlo a pití Hobby Povolání Události Geek Věda a technika Mazlíčci a zvířata Filmy a seriály Rodinné události Mami a mimina Škola Politika Další.

Nenabízíme sériově vyráběné skleněné půllitry na pivo s univerzálními nápisy. Vtipné duo hrnků pan božský. U nás si můžete objednat vtipné pivní půllitry s textem na zakázku. Vaše dárkové vtipné půllitry budou tak vtipné , jak vtipný nápis si u nás na zábavné půllitry žertovné objednáte. Vyberte si originální trička s vtipnými nápisy a hláškami, které vás zaručeně pobaví.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny sklenice s nápisem jsou ideální jako dárek k narozeninám, dárky k promoci i vánoční dárky, dárky pro fotbalisty i cyklisty.


Srandovní a vtipné mikiny s nápisy. Zábavnou a vtipnou mikinu si můžete objednat za nejlepší cenu jen u nás. Budte i vy cool, srandovní vzory jako například wtf, WIPI, game over, this guy is awesome, this guy needs a beer a další populární a srandovní vzory na mikiny.


Na hrnku je vyobrazen jelen a slovenské nápisy Najlepší poľovník a ak ti muška presne sadne, tak ti jeleň k nohám padne. Hrnek je uvnitř tmavě zelený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky