úterý 28. listopadu 2017

Sklenice na whisky

Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách. Běžné i originální tvary, na degustaci nebo běžné užití, sklenice klasické nebo na stopce uspokojí běžné konzumenty, ale i fajnšmekry. Umění pití alkoholu zahrnuje správnou volbu nádoby na pití, která umožňuje co nejvíce odhalit chuť alkoholu. V našem článku vám řekneme, jaké sklenice by si měli koupit milovníci vznešené whisky.


Vybírat také můžete z kulatých, hranatých i dalších velmi zajímaých tvarů.

Tyrkysová sklenice na whisky z křišťálového skla Nachtmann Traube Whisky Tumbler Aquamarine, 2ml. Nabízíme množství broušených skleniček, které jsou vhodné i pro mytí v myčce. Sklenice na whisky a jiné destiláty ve stylu old fashioned jsou klasickým sklem, ve kterém se tyto nápoje servírují. Formy na biskupský chlebíček Formy na chleba Silikonové pečící formy Kovové pečící formy.


Dopřejte si svůj oblíbený nápoj v kvalitních sklenicích a potěšte sebe nebo své přátele. Skotské whisky nebo irská whiskey bude nejen lahodně chutnat ale i luxusně vypadat. Degustační sklenice na koňak, rum, whisky a pálenky zrající v sudu.


Jeden z nejoblíběnějších produktů značky Schott Zwiesel.

Tvar dokonale umožní nápoji uvolnit své aroma a. Dárkové sady obsahují křišťálové karafy s uzávěrem a sklenice vyrobené z hladkého křišťálového skla. Patrioty potěší, že vše je výhradně z české produkce. Dárkové sady jsou baleny v elegantní tmavomodré dárkové krabici a označeny logem Bohemia.


Jako hodnotný dar doporučujeme. Křišťálový whisky set je ideálním dárkem pro muže. Tyto sklenky jsou výhradně určené na destiláty, které se pijí na jedno loknutí, nikoli na whisky , která se vychutnává. V drtivé většině restaurací a barů se používají široké sklenice s tlustým dnem o objemu 2ml. Tumbler neboli klasická whiskovka je také podávána ve variantě s ledem.


Ručně broušený dekor s krystaly COLOR Swarovski. Velice originální a kvalitní dárek pro muže kteří si dopřávají večerní kapku alkoholu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak.


Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla.

Pokud milovníci whisky ochutnávají zrovna tu skotskou, nepopíjejí ze sklenice tumbler, ale ze speciálních sklenic nosing nebo tasting se stopkou. V těchto kulatějších sklenicích na whisky ve tvaru tulipánu se aroma whisky plně rozvine a zároveň zůstane ve sklenici díky zúženému okraji. Když byste se zeptali lidí, jak má vypadat správná sklenice na degustování whisky , v drtivé většině případů vám odpoví, že se jedná o nízkou sklenici s masivním dnem. Takhle tedy sklenice na ochutnávání whisky tedy rozhodně nevypadá. Dominantní sklenice na whisky ozdobí každý sváteční stůl svou francouzskou elegancí inspirovanou 20.


Sklenice s malými fazetami v sadě po kusech zaujmou milovníky čistého designu. Po celém dni v práci či s dětmi si někdy každý zaslouží skleničku na uvolnění. Ať už to byl dobrý nebo špatný den, sklenice na whisky „Who cares“ se přizpůsobí momentální náladě. Tvarově jednoduchá, lehce baňatá sklenice na whisky je vyrobena z kvalitního skla české výroby.


Ať už máte rádi tento spíše mužský typ nápoje na ledě či se sodou, sklenice Leona bude tou pravou společností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky