pátek 17. listopadu 2017

Krabička na cupcake

Culpitt krabička na cup. Bílá krabička na malé muffiny, pupcakes s plastovým okénkem. Stylová krabice, kterou může použít na dorty, sušenky, cukroví,. Nabízíme různé elegantní obaly právě pro tyto pamlsky.


Naše konstrukce není potřeba lepit, jen složíte a krabičky jsou připraveny.

Ponúkame rôzne elegantné obaly práve pre tieto dobroty. Naša konštrukcie nie je potreba lepiť, len zložíte a krabičky sú pripravené. Na vaši oslavu narozenin, oslavu narození dítěte, či svatební párty vyrábíme krabičky na cupcake.


Balení obsahuje ks zboží. Krabice na mini cupcakes (muffiny) bílá na ks. Krabička bílá na cupcakes (muffiny) otvory. Praktické krabice s vnútornou fixáciou na cupcakes.

Všetky typy krabičiek sú určené na priamy styk s potravinamy, predávame v rôznych rozmeroch a farebných prevedeniach. Jednoduchá, ale přesto líbivá svatební krabička na cupcake potěší díky svému sladkému obsahu každého svatebního hosta, který hned přes okénko uvidí, jakou dobrotou jste ho obdarovali. Je vyrobená z pevné potravinářské lepenky, která má atest pro styk s potravinami, bohatě ozdobená vintage vzorem. Nechali jsme pro vás otestovat foodblogereBáječná krabička vhodná hlavně na cupcaky. Dají se v ní jak přenášet, tak i darovat.


Cupcaky v otvorech dobře drží a taktéž se dobře a bez. Svadobná krabička na cupcake. Určite každý svadobný hosť ocení, keď bude obdarovaný niektoru z našich svadobných krabičiek na cupcake naplnenou týmto originálnym a sladkým darčekom.


Niektoré krabičky sú do setu k svadobným tlačovinám, iné Vás môžu osloviť krásnym motívom vytvoreným digitálnym laserom alebo svojou. Papírová krabička s odnosným ouškem a průhledným okénkem. Součástí krabičky je i samostatná vložka pro zajištění stability cukářského výrobku. Prevádzkovateľ, spoločnosť Tlačiareň Bardejov, s. Plně rozložitelné obaly na dorty a zákusky. BIO krabičky na jsou vyrobeny zcela recyklovatelného a zdravotně nezávadného materiálu.


Sladký cupcake potěší každého svatebního hosta. Vhodná na nižší muffiny a cupcakes s maximální výškou mm (optimální výška cca mm).

Krabica s vnútornou fixáciou na cupcakes. Cukrárska krabica z pevnej lepenky je určená pre bezpečný prevoz a skladovanie. Daný výrobok nemá atest pre priamy styk s potravinami. Malé krabičky určené na cupcakes - Ak chcete niekomu darovať krásny cupcake ale len jeden by bol málo. Pripravili ste nádherné cupcakes a teraz už len ich darovať v týchto super krabičkách.


Svatební krabička na cupcake v kombinaci bílé a světle zelené barvy, bohatě ozdobena vintage vzorem. Dodává se v rozloženém stavu, složení je velmi jednoduché. Boxy na cupcake zelená růžová modrá-pastelové barvy puntíky rozměry: 12.


Je vyrobena z pevné potravinářské lepenky, která má atest pro styk s potravinami. Rozhovor s Jurajom Roháčom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky