středa 15. listopadu 2017

Láhev na alkohol

Láhev na alkohol o objemu l. Krásný, originální dárek pro oslavence. RUČNÍ PRÁCE - HANDMADE Záruka české kvality. Lahev , kterou nemá nikdo jiný na světě.


Parádní kousek s vašim jménem, logem nebo třeba přáním. Gravírovaná lahev z alkohol.

Potřebujete láhev na slivovici nebo jiný alkohol ? Stačí se podívat do kategorie níže a určitě si vyberete. Na výběr je ze spousty lahví různých tvarů, s potisky i čirých. SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost Úsobrno č. Luxusní dárková láhev na alkohol - DALEKOHLED.


Dodáváno v dárkovém balení. Rádi vám poradíme s výběrem. Dárková láhev 5l na alkohol - LEBKA.

Tato dárková láhev l je tvarovaná do podoby lebky a je dodávána v tmavém dřevěném boxu se stříbrnou stuhou. Jedná se o ideální dárek pro všechny drsné muže. Vážení zákazníci, zasílání zboží na dobírku je již bez omezení, dopravce uvolnil opatření a přijímá hotovost ! Informace o provozu: velkoobchod bez omezení, výdej e-shop pouze u výdejních vrat ve dvoře, maloobchodní prodejna uzavřena ! Sledujte nás také nově na Instagramu - svetlahvi. SPORT HASIČI MYSLIVOST PÁLENKA RYBÁŘ.


Pískovaná láhev JIN litr. Závěsné svítidlo, základna kov, těleso kov, povrch lak zlatá lesk, difuzor sklo mat s broušením, pro žárovku 1x40W, E2 230V, IP2 tř. Lahve na alkohol ze silného průhledného skla. Likér nebo slivovice domácí výroby z kvalitních surovin patří do kvalitní láhve.


Specializujeme se na pískování na sklo. Ale nemyslete jen na sebe. Na láhev vám vypískujeme věnování nebo obrázek na přání. Maxi láhve jsou skvělé jako dárek. A to nejen pro vaše přátele.


I babička s dědečkem jistě ocení velkou láhev Becherovky či Jagermeistera, aby si mohli dát každý den svůj zdravotní panáček plný bylinek. Naplníme lihovinou dle požadavků zákazníka.

Nabídka reklamních lahví a uzávěrů, prodej prázdných lahví cca od 1ks, cena je stanovena vždy na konkrétní kalkulaci a uzávěr. Možnost objednat vlastní etiketu i náplň, kontaktujte nás. V zimě na horách či v mokru na vodě, na výletě v přírodě, na rybách pro. Skleněné láhve na alkohol , mléko či širup nebo skleněné kojenecké láhve. To vše a ještě více najdete pouze u nás.


Aktuální slevy ⭐ na alkohol u prodejců #127980; ve vašem okolí. Spočítejte si, kolik můžete ušetřit nákupem #128717;️ zboží z vašeho nákupního seznamu #128196; díky akčním letákovým nabídkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky