středa 15. listopadu 2017

Multifunkční pánev beck

Multifunkční pánev BECK za 70Kč. Tato nabídka od prodejce taklberrybyla archivována dne 26. V této aukci s počáteční cenou 70Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 5Kč. Pánev slouží k pečení, grilování, vaření i ohřívání. Převratný vynález pro gastonomické provozy „MÍCHACÍ PÁNEV ROSINOX.


Všechny míchací pánve do dnešní doby, museli být oválné a otočný trn byl na překážku pro jiné činnosti. Plynulá regulace teploty do 2st. Ohnivzdorná skleněná poklice a na poklici je ventil pro vypouštění páry. Vysokokvalitní antiadhezivní povrch.


Na pánvi se může - péct, grilovat, vařit a ohřívat. Každá potravina si zachová svou chuť. Především troubu, fritézu, pánev či remosku a nově i funkci. Elektrická multifunkční pánev Beck ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Tuto či podobnou pánev, která se nyní prodává za cenu kolem 350. Je ovšem pravdou, že z počátku stála. Prodám novou multifunkční pánev zn.


Má plynulou regulaci teploty do 2°C. Průběh vaření můžete sledovat skrz průhledné víko. Nová, nepoužitá, originál zabalená. Variabilní a multifunkční oblečení pro taneční trénink jakéhokoliv druhu, yogu, období mateřství, velice kreativní i při. Nová multifunkční elektrická pánev ,. Pečící pánev Professor EP-1Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vítejte v katalogu bazarových produktů. Naleznete zde bazarové zboží všeho druhu. EN 54- s programovatelnými tóny, lze nastavit pomocí DIL přepínačů (vždy tóny).


Hlasitost nastavitelná v siréně. For your information that your personal data collected through the contact form will be processed by QUIRUME S. Barevné multifunkční zařízení s cloudovými funkcemi nabízí tisk, skenování a kopírování. Tiskne formát Arychlostí str. Tiskárnu můžete jednoduše připojit pomocí. Julius Evola, Směrnice , Orientamenti, Orientamenti, Ordine Nuovo Publisher Hrdost.


Collection opensource Language Czech. Anaconda Pánev Uncle Frank. Pánev strýčka Franka se ideálně hodí pro použití na velké ale také na mikro vařiče.


Pánevmůže býtdemontovánana dvě části.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky