středa 29. listopadu 2017

Sud na zelí

Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Tento zelák je vyráběn n. Sudy na zelí nabízíme také plastové, které jsou levnější a také lehčí oproti keramickým sudů, které jsou díky své hmotnosti velmi stabilní. Dále mimo sudy nabízíme také kruhadla nebo sáčky do sudů na zelí.


V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l.

Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Kruhadla a pružiny na zelí - Kvasné zátky a trubičky - Lisy a pasírovače na ovoce - Loupač kukuřice - Moštoměr, lihoměr, hadičk - Nakládací koření - Řezačka píce, struhadla na řepu - Sirné knoty - Sudy na zelí keramické - Sudy na zelí PH - Šunkovar - Vinné kvasinky - Zavařovací hrnce, teploměry - Zavařovací. Zelák keramický sud na zelí 30l s víkem.


Využitelný k nakládání masa, okurků, apod. Drážka u hrdla po naplnění vodou zamezuje přístupu vzduchu dovnitř sudu a. Plastový sud na zelí se zúženým hrdlem a šroubovacím víkem o objemu l. Ideální pro výrobu domácího kysaného zelí nebo nakládaných okurek, tzv. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů.


Dubové sudy a škopky na zelí , maso a okurky R01: Dubové soudky na nakládání zeleniny, okurek, oliv, papriček.

Soudky mají nerezové obruče a přítlačnou desku. Dobrý recept na kysané zelí. Zelí jemně nakrouháme, krouhanku plníme do kameninových nádob pro kvašení zelí , prosypáváme kmínem, solí a každou vrstvu pečlivě upěchujeme. Asi po dnech až týdnech nádobu přeneseme do.


Při objednávce keramických sudů na zelí (jeden a více) musí být vytvořena samostatná objednávka na každý kus samostatně a zvolená příslušná platba. Poštovné a balné: 30- Kč. Vyrábíme i na zakázku víka na sudy na zelí různých rozměrů. Pro další informace můžete volat na tel.


Kompostéry a minipareniská Pískoviště Udírny Zahradní domky Skleníky. Kolečka, vozíky, přepravky. Zelí nakrouhané prosolím, kmín, hořčičné semeno,cibule a nechám hodinu stát a změknout, není pak taková práce s dusáním ve vlastní nádobě.


Nakládejte zelí a maso do keramických sudů. Hygienická nezávadnost,a praktičnost je hlavním důvodem proč nakládat do kameniny. Sud na zelí keramický litrů. Máme k nim jako bonus i keramickou zátěž. Je to nejstarší způsob konzervování potravin kvašením.


Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání. Sud hrnec na zelí keramika zelák.

Keramická nádoba na nakládání zelí , masa apod. Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. Pouze na osobní odběr v Příbrami.


Rozměry hrnce (vnější): výška 22cm,výška vč. Dubove sudyna na nakládání zelí ,okurek a masa. Jsou vyrobeny z těžkého dubového dřeva.


Sudy najdou využití hlavně v domácnostech,kde si sami můžete naložit kvalitní zelí ,okurky nebo maso podle vlatního receptu. Sud je nutno skladovat ve vlhkém, chladnějším sklepě nebo místnosti, a pokud v něm nebudou potraviny. Až jsme byli překvapeni velkým zájmem.


Seznam , kde a kdy nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky