čtvrtek 9. listopadu 2017

Sencor vysavač robot

Sencor vysavač robot

Chytrý robotický vysavač druhé generace na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem, který dokáže i vytírat. Disponuji velmi silným motorem typu BLDC, s kterým mám bezkonkurenční sací výkon! Uklidím, vytřu na několik způsobů a jednoduchost ovládání si zkrátka zamilujete! Sencor mě vyrobil v krásném designu, s kterým ladím do každého interiéru. Ovládám se snadno na způsoby.


Sencor vysavač robot

JSEM ROBOTICKÝ VYSAVAČ OD SENCORU Spolehlivě odvádím svou práci robotického vysavače v bytě, domě i na chalupě. Jsem vysoce výkonný a životnost mého BLDC motoru je obdivuhodná. První filtrační vrstvu v jedinečném systému Clean Air tvoří vícevrstvý sáček na prach z mikrovlákna s antibakteriální funkcí. O nejúčinnější filtraci se stará filtr HEPA zachycující i nejmenší částice.


Vysavače SENCOR jsou zárukou zdravé a bezpečné domácnosti pro vás i vaše děti. To byl rok plný velkých událostí a jednou z nich bylo také stvoření značky Sencor. I přes tuto neklidnou dobu vnikla v Japonsku značka Sencor a nazvala tento rok za “Rok, který změnil všechno”.


Dnes značka Sencor sází na poslední trendy a právě tím je mezi ostatními na trhu výjimečná. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. W, dB, m Vysávač s výkonným motorom ponúka 5-stupňový systém filtrovania, termostat zabraňujúci prehriatiu, pogumované kolieska, automatické navíjanie kábla a indikátor naplnenia vrecka.


Když vysavač pracuje, neposouvejte jej ani nezvedejte, zbytečně jej zmatete. Ideální je proto nechat vysavač pracovat, když nejste doma (zároveň je to i nepříjemnější forma uklízení). Pokud chcete vysavač nějak nasměrovat, použijte k tomu raději dálkové ovládání, jestli jej má robot ve výbavě. Infračervený protinárazový čelný snímač. Se silným motorem umím udržovat nastavené otáčky i při nejvyšší rychlosti.


Jelikož jsem kuchyňský robot , disponuji řadou funkcí, které si rychle oblíbíte, a navíc Vás potěším devíti krásnými metalickými barvami, s nimiž dokonale zapadnu do každého interiéru. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ideálne pre upratovanie kobercov, plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby. Vysavač Sencor jsme koupili před léty, tyl úplně k ničemu, jezdil zmateně po místnosti, nic moc neuklidil a navíc se z kartáčů trhali štětiny. Byli jsme rádi, že jsem jej posléze prodali aspoň za nějakou cenu. Za nás Sencor nedoporučuji.


Sencor vysavač robot

Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Od levných robotických vysavačů až po ty nejlepší, dále ty v akcích, to vše naleznete u nás, u specialistů na robotické vysavače. Robotický vysavač zajistí automatický úklid všech typů podlah. Umím spolehlivě pracovat jako vysavač , který se postará o nepořádek na všech podlahách, a zároveň může vytírat s oddělenou nádržkou na vodu. No a jelikož Sencor myslel i na malý nepořádek, který se nejvíce vyskytuje na povrchu nábytku nebo v autě, připojil ke mně i vyjímatelný ruční vysavač.


Se vzhledem, který lichotí každému. Výdrž a cena robotického vysavače – cena robotického vysavače je přímo úměrná variabilitě a množství funkcí. Budu vděčný za pomoc, mohli by jste mi prosím odpovědět můj e- mail, děkuji za Váš čas s pozdravem Radek Prokop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky