pondělí 13. listopadu 2017

Eta 1165

Suitable for use in kitchens, attics and garages. Free delivery and returns on eligible orders. Stela in an elegant white Thanks to its power of 8W easily and quickly prepare two crispy toast at once. You can choose from up to seven degrees of toasting time and thus the degree of doneness. It will also ensure toasting bread evenly on both sides.


This video is unavailable.

Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 1. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Stela v elegantní oranžové barvě díky svému výkonu 8W snadno a rychle připraví dvě křupavé topinky najednou.


Vybrat si můžete až ze sedmi stupňů délky času opékání a tím i stupně propečení. Díky příkonu 9W to navíc zvládne dřív, než se stihnete převléknout z pyžama. Nudná klasika v podobě „chleba s něčím“ získá s praktickými pomocníky ETA úplně nový šmrnc. Jednoducho a rýchlo pripraví až dve chrumkavé hrianky naraz, pričom je možné si vybrať zo siedmich stupňov nastavenia dĺžky a tým aj stupne prepečenia.


ETA EEP for ETA HACK and PE-K.

Domáca pekáreň so prednastavenými programami pre výrobu domáceho pečiva, džemov i jogurtov. Pečte zdravo s pekárňou Duplica a vychutnajte si čerstvo upečené celozrnné alebo bezlepkové pečivo. Táto pekáreň zvládne upiecť. Stela v elegantnej oranžovej farbe vďaka svojmu výkonu 8W ľahko a rýchlo pripraví dve chrumkavé hrianky naraz. Vybrať si môžete až zo siedmich stupňov dĺžky času opekania a tým aj stupňa prepečenia.


Zaistí tiež rovnomerné opekanie chleba z oboch strán. Eta Kenyérpirító boltok, képek. Spolehlivý opékač topinek v bílém provedení připraví dvě topinky najednou. Opéká rovnoměrně z obou stran, nepostrádá funkci rozmrazování, ani zásuvku na drobky.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prenechajte otravné umývanie riadu. Eta Tauri ( Eta Tau) is the Bayer Classification for the star.


The brightest star in the constellation is normally given the Alpha designation, there are exceptions such as Pollux which is Beta Geminorum. S příkonem 8W rychle připraví až dvě křupavé topinky najednou, přičemž si můžete vybrat ze sedmi stupňů nastavení délky a tím i stupně propečení. V pracovních komorách pohodlně připravíte dvě rovnoměrně opečené topinky a můžete využít stupňů opékání. Místo ve vaší kuchyni ušetří šikovně vymyšlený prostor pro uložení přívodní šňůry.


Snadno a rychle připraví dvě chutné topinky současně. Zaručuje rovnoměrné opékání z obou stran, stupeň opečení snadno nastavíte pomocí časovače v sedmi krocích.

ETA Stela je designově vytříbený opékač topinek v atraktivním červeném provedení, který najde uplatnění v každé moderní kuchyni. Pripraví až dve chrumkavé hrianky naraz, pomocou časového nastavenia ľahko zvolíte stupeň opečenia v siedmich krokoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky