úterý 28. listopadu 2017

Sušák na koupelnový žebřík

Skladem, ihned k odběru ks. Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák , pro více ks dopočítáme po dokončení objednávky. Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků.


Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné.

Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Elektrický topný žebřík neslouží jen jako koupelnový radiátor, je vhodný jako praktický sušák ručníků. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí.


Mimořádně praktický výrobek, který se hodí do většiny koupelen. Ideálním místem na sušení ručníků v koupelně je bezesporu žebříkový radiátor, protože. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny?

Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI.


Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče. S výběrem vhodného radiátoru vám poradíme na naší lince technické podpory pod tel. Hodí se do každé koupelny a Vaše prádlo, ručníky či utěrky s ním velmi rychle oschnou. Sušáky na koupelnový radiátor ( žebřík ). Bloomingville Koupelnový žebřík Towel Rack, černá barva, kov. Ideální sušák nezabere příliš místa, má neutrální barvu a spoustu příček na sušení!


Jedinečný koupelnový žebřík , který svým jednoduchým stylem zapadne kamko. Topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen. Koupelnový radiátor plní nejenom funkci radiátoru v koupelně,ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky.


Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Tento typ je určen na rovný i obloukový koupelnový žebřík. Lze upevnit pro věšení zprava i zleva. Sklopitelný a stavitelný podle množství prádla. Závěsný sušák na koupelnový radiátor vám výborně poslouží při sušení ručníků či prádla, a přitom nezabrání cirkulaci tepla v koupelně.


Sušák na koupelnový radiátor Ruco.

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Nastavitelná šířka sušáku Závěsný sušák na koupelnový radiátor vám výborně poslouží při sušení ručníků či prádla, a přitom nezabrání cirkulaci tepla v koupelně. C, výkon 8W, materiál ocel, barva sněhově bílá.


Základní regulátor Mini PW s otočným kolečkem. Instalace pouze do spodní pravé sběrnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky