pondělí 27. listopadu 2017

Beko superia wmy 61243

Pračka má invertorový motor ProSmart s letou zárukou. Nový vzorek bubnu AquaWave pro šetrnější praní. Je tichá (dB při praní a dB při ždímání), úsporná, a navíc ji pořídíte za dostupnou cenu.


Beko superia wmy 61243

Vyberete si z velkého množství programů, a dokonce si můžete uložit váš vlastní program, který si sami „sestavíte“ a budete jej často používat. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Výhodou je samozřejmě plná výbava funkcí, vybírat můžete až z programů, což je více než dostačující nabídka i pro náročnější uživatele.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nadstandardně vybavená pračka s předním plněním, která nabízí speciální invertorový motor, jenž se vyjímá tichým chodem (max. hlučnost při praní pouhých dB) a mimořádnou spolehlivostí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Beko superia wmy 61243

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nadštandardne vybavená práčka s predným plnením, ktorá ponúka špeciálny invertorový motor, ktorý sa vyníma tichým chodom (max. hlučnosť pri praní iba dB) a mimoriadnou spoľahlivosťou. Aj preto naň spoločnosť poskytuje luxusnú 10-ročnú záruku.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pak vsaďte na tuto pračku Beko ! Veškeré informace o produktu. SNMKPW Nowej generacji silnik inwerterowy zastosowany w pralkach Beko jest gwarancją komfortu w Twoim domu i niezawodnej pracy przez lata. Dál už hledat nemusíte! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Protože značce Beko na zdraví vaší rodiny záleží stejně tak, jako vám samotným. Jen skutečně výkonný motor zaručí skvěle vyprané prádlo.


Všetky informácie o produkte Práčka Beko WMY 612CS PTLB porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Beko WMY 612CS. Předem plněná pračka z řady Superia na kg prádla s Pro Smart invertorovým motorem. Prečítajte si hodnotenia iných zákazníkov a vyberte si spoľahlivý e-shop na.


Pračka s předním plněním z řady Superia je skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Díky své nízké spotřebě spadá do nejúspornější energetic. AquaFusion Pračka disponuje také systémem AquaFusion, který se stará o maximální využití pracího prášku. Oproti běžným pračkám tak využije i prášku, který ostatní modely povětšinou jednoduše spláchnou. Potěší také funkce elektronického vyvažování bubnu, která snižuje vibrace a zvuk.


Máte pejska, děti a potrpíte si na kvalitu podloženou dlouhou zárukou? Zobacz inne Pralki, najtańsze i najlepsze oferty. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Chytré senzory pračky Beko si samy zjistí, kolik prádla je, z jakého materiálu je, jak moc je špinavé a samy určí, jaký program je pro něj nejlepší. Perte prádlo jednoduše a užívejte si času, který vám pračka Beko ušetří.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky