čtvrtek 30. listopadu 2017

Varná deska whirlpool schott ceran

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. SCHOTT AG SCHOTT Career. Kombinuje technické inovace s luxusním vzhledem a přináší se svým černým keramickým povrchem Ceran od společnosti Schott nový lesk do kuchyňské linky.


Vyberte si indukčné varné dosky alebo plynové varné dosky. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Indukční varná deska je vyrobena z kvalitního skla Schott Ceran.


Free Shipping Available. Deska se ovládá mechanicky pomocí otočných knoflíků a má dvě HiLight varné zóny. Sklokeramická varná deska Domino v provedení s nerezovým rámečkem. Ukazatele zbytkového tepla vás upozorní, že varné zóny jsou ještě horké.


Whirlpool 6th Sense Induction Hob. W , varné zóny , sklo Schott Ceran , funkce PowerChoice , automatické rozpoznání. FlexiSide zónou a funkcí Power.


Deska umožňuje přerušit vaření díky funkci StopGo a vše si naplánovat pomocí časovače Timer function, se kterým snadno nastavíte každou zónu zvlášť. Indukční deska - porucha jedné už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. We invite you to get to know us better and to learn more about our cooktop glass. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést.


Sharp KH-9I26CTnabízí zón a ukazatel zbytkového tepla. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Díky inovační německé technologii patentované firmou Schott Ceran jsou všechny indukční a keramické desky jako jediné ve světě vyráběny bez použiti arzenu a těžkých kovů, proto jsou desky Amica recyklovatelné i po dlouhém období exploatace a materiál, ze kterého jsou vyráběny, může být použit jako stavební materiál. Shop Everything you Need on eBay!


Funkce Power Booster zabezpečuje velmi rychlý ohřev. Při maximálním výkonu se hrnec do minut ohřeje na teplotu 6°C. Další funkce, kterými deska disponuje, jsou časovač či dětská pojistka.


Elektromagnetické pole přechází přes sklokeramickou plochu přímo do hrnce bez zbytečných ztrát. Tím se stává vaření s indukcí maximálně efektivní. Pokud se deska chová chaoticky, někdy plotny jdou a jindy ne, jdou jen na malý výkon a po pak se jedná o závadu v řízení.


Je vybavena varnými zónami vč. Dotykové ovládání je umístěno vpředu a zajistí rychlé a přesné nastavení. Díky časovači nastavíte jednoduše čas vaření. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky