pátek 24. listopadu 2017

Číšnická kapsa

Volba zálezí jaký upřednostňujete styl. Info o eshopu s číšnickýmí kasírkami a kapsami. Zrod nápadu prodávat kasírky.


Kamarád číšník ji nemohl sehnat a atk mi vnuknul nápak , a tehdy internet ještě nebyl běznou součástí domácnosti. Secret Tips How To Win Playing Lottery SCRATCH OFFS ! CZ Vám přeje plné kasírky.

Děkujeme za vaší přízeň a těšíme se na další nákup od nás nosí štěstí a bude. Kasírka a kapsa - Číšnické sety E-ShoP. Oděruvzdorná tenká lehká kůže.


Profesionální a kvalitní provedení. Velmi lekká a jemná, vhodná pro drobné postavy. Nosnost kapsy 400g , pro objemné kasírky. Kvalitní číšnické pouzdro.


Vše skladem, k dodání ihne snadný nákup bez registrace.

Test na budoucí videa kasírek z našeho eshopu. This video is unavailable. Dokonalá textura kůže Lemovaná, zakládaná, nýtovaná, prošitá šitá řežnou nití.


Kapsa pro číšníky kožená. Za léta zkušeností a odezvy od zákazníků došlo k minimalizaci míst kde b. Namáhaná místa jsou zabezpečena nýtovými spoji. Zástěra číšnická - dlouhá bordó,Rozparek uprostřebez kapsy. Slovenský výrobek naší značky profikuchar.


Zástěra pro číšníky nejvyšší kvality, polyester bavlna pro absolutní komfort a příjemný vzhled při práci číšníka. Tato varianta je rozšířena o poutka na zapalovač a otvírák. Nejkvalitnější provedení číšnické kapsičky s velmi dlouhou životností pro náročné zákazníky. K uchycení na opasek slouží 5. Prezentace výrobce kožených kasírtašek a kapes.


Nabídka kasírka plus číšnická kapsa opasek jeko dárek. Nabízíme vám široký sortiment kožených číšnických peněženek, kasírek a fleků a také číšnických kapes a pouzder vyrobených z pravé kůže. Kožené pouzdro na kasírky, na přední straně kapsička na účtenky, na každé straně dvě poutka na tužky.


V místech, kde je předpoklad velkého namáhání, je pouzdro vyztuženo dvojitou až trojitou vrstvou kůže a dvakrát prošité.

Rio - černá, univerzální velikost, číšnická kapsa s přihrádkami na peněženku, účtenky a pero. Složení materiálu: 1 bavlna, rozměry: (dxš) 1x 2cm. Rio - coca, univerzální velikost, číšnická kapsa s přihrádkami na peněženku, účtenky a pero.


Praktická číšnická kapsa pro HoReca personál. Denim zástěra s kůží popis: Denim zástěra s laclem a kapsami a nastavitelnou vázačkou z pravé kůže kolem krku a kolem pasu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky