pátek 10. listopadu 2017

Tlakový průtokový ohřívač vody

Průtokový ohřívač je prostorově nenáročný a jak bylo řečeno, nechá se umístit i pod zdroj tekoucí vody. Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za.


Jejich předností je také neomezené množství teplé vody. Moderní design a efektivní technologie, malé rozměry a přehledné ovládání to je CLAGE. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Spotřeba elektrické energie se omezuje pouze na dobu ohřevu protékající vody. Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody se vyznačují vysokou úsporou elektrické energie, vody a také kompaktními rozměry. K tlakovým přistrojům je možné použít jakoukoliv vodovodní baterii dle vašeho výběru, např.


Beztlakové průtokové ohřívače z naší nabídky slouží k ohřevu vody pro jedno odběrné místo. Chcete-li tedy ohřívat vodu pro umyvadlo i dřez, potřebujete dva průtokové ohřívače. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem.


Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody.

Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. Vyberte si průtokové ohřívače vody přímo od výrobce. Jsme ryze česká společnost a nabízíme desítky typů průtokových ohřívačů vody pro vaše byty, domy a. Teplota ohřevu až 60°C. Nakupujte na našem eshopu.


Co je průtokový ohřívač vody. Ohřívač máme skladem, expedice do dnů. Jak již předznačují samotný název, průtokový ohřívač ohřívá vodu při jejím průtoku.


Tento typ ohřívače má menší rozměry, což umožňuje jeho bezproblémové umístění do kterékoli koupelny či do kuchyně. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí.


Je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrovými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních. Hledáte snadné, levné a na prostor nenáročné řešení ohřevu vody ? Pokud hledáte to nejúspornější možné řešení, podívejte se na baterie s elektrickým ohřevem! Tlakové ohřívače se dělají od 5l a další v řadě bývá 10l a mívají příkon 2kW, takže stačí jednoduché připojení na obyčejnou zásuku 230V.


Tlakový 1fázový 2kW ohřívač o objemu 5-10l je pro mě optimální řešení. Elektrický průtokový ohřívač je pro vás přímo stvořený. Použití: Jakákoliv umyvadla s tlakovými armaturami, např.

Při výběru beztlakového ohřívače je nutné pořídit speciální beztlakovou baterii. Můžete si tak užívat neměnící se teploty až na hranici výkonu. Tento vysoce kvalitní ohřívač vody je opatřen. Tlakový ohřívač je hlavně určený k odběru vody na více místech (u maloobjemových je nutné dodržet z ekonomického hlediska zásadu malých délek rozvodů teplé vody ). Beztlakový zásobníkový ohřávač umožňuje odběr pouze z jednoho místa. Některé ohřívače umí pracovat v tlakovém i beztlakovém systému.


OHŘÍVAČ VODY HA-DR T Kompaktní tlakový průtokový ohřívač vody vhodný pro jedno odběrné místo s možností volby výkonu topného tělesa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky