úterý 14. listopadu 2017

Bazoš vysavače

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z 4inzerátů.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Vyberajte z 8inzerátov.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nové sáčky pro vysavače rowentabalení obsahuje 4. Nabízím tyto zachovalé a silné vysavače , jsou 1 funkční, kompletní a ihned k použití: 1) ProLine 1. Ostatné - Retro vysavace bazár. Vysavac NILFISK extreme 150. Originální sáčky Electrolux E200M pro vysavače mnoha typů značek.


MADE IN SWEDEN - sáčky jsou vyrobené ve Švédsku, což garantuje jejich nejvyšší kvalitu.

Prodam cistic oken Karcher. Pouzity 1x - nevhodny darek. Akumulátorový čistič oken s jednoduchým používáním, zanechá vaše okna a jiné hladké plochy opravdu bez šmouh. Insolvenční správce nabízí k prodeji vysavač průmyslový, barva šedo-khaki, stáří cca let, funkční pouze jeden motor. Bližší informace podá insolvenční správce, se kterým je možné jednat o ceně.


Pokud vás tyčové vysavače zajímají více, přečtěte si samostatné jak vybrat a test tyčových vysavačů. Výhoda je tedy přenositelnost a lehkost přístroje, který. Foukač je předváděcí vyjeto cca 1L benzinu,Doprava zdarma. Benzínový foukač listí Husqvarna 3BTx (zádový fukar) Nový, revoluční koncept pro profesionální foukače listí je použit u stroje Husqvarna 356BTx. Prodám vysavač rainbow,málo používaný,mám jej od ůnora letošního roku.


Je na něj roky záruka. Mám k němu dokupované příslušenství,jako je el. Stroje - Hilti vysavac bazar. Nový filtrační balíček pro vysavače vorwerk 1a 150.


Zaslání doporučeně při platbě převodem 7-Kč nebo dobírka 12-Kč, doručení na Zásilko. Nabízím novou sadu provzdušňovacích kartáčů pro úpravu a vysoušení psí srsti např. Připojuje se k výfuku vzduchu z klasického vysavače.


Nové provedení osvědčeného motoru s max.

Není to jen moderní design, který dělá z vysavačů Bosch opravdové elegány při práci. Díky vysoce kvalitním materiálům a preciznímu zpracování vám budou vysavače Bosch stát věrně po boku po mnoho let. V sáčkové i bezsáčkové variantě.


Jsou ohleduplné k choulostivým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky