úterý 14. listopadu 2017

Konvice na indukci tefal

Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty. Díky praktickým funkcím a jednoduchému, ale modernímu designu máte horké nápoje na dosah ruky. Ukazatel vodní hladiny vám vždy prozradí, kolik tekutiny se uvnitř nachází a jestli je potřeba vodu přilít, aby vám vyšla na pravidelnou dávku čaje nebo aromatické kávy.


Na vaše každodenní vaření vám společnost Tefal přináší kompletní sadu hrnců a pánví, které uspokojí všechny vaše požadavky. Díky neustálým a nepřetržitým inovacím společnosti Tefal si dokážete najít ten správný produkt na přípravu chutných a zdravějších jídel během životních okamžiků, o které se vyplatí podělit.

Konvice na indukci pískají jako za starých časů. Každý nápoj nutně nepotřebuje vroucí vodu, někdy stačí voda na hranici varu a někdy i chladnější. Díky instalované píšťalce každá konvice na indukci začne s první unikající párou slabě pískat a zvukový signál poté nabírá na intenzitě.


Hliníková moka konvice na indukci Monix Cream šálků. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Každá sada hrnců Tefal je vyrobená z kvalitních materiálů, proto výrobce na své produkty poskytuje záruku v rozmezí až let. Můžete si tedy být jisti, že vám bude vaše nová Tefal sada hrnců sloužit pěknou řadu let. Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje s touto krásnou konvičkou. Jednoduchý a klasický design konvice Living Nostalgia je ideální pro sklokeramické i indukční desky. Zatímco rychlovarné konvice jsou přece jen drobným spotřebičem, který bude vždycky alespoň trochu poruchový, poctivá kovová nádoba konvice na indukci nemá žádné dráty, ani pověstné kazítko, které by mělo způsobit, že věc vyhodíte týden po skončení záruky.


Nemůžete však použít každý hrnec na indukci , musíte mít speciální indukční nádobí. Proto vám přinášíme tento přehle kde najdete jak hrnce na indukci se silným nerezovým dnem, tak i celé sady hrnců od prestižních světových značek. Vyberte si velikost a provedení hrnce, které bude vaší kuchyni vyhovovat nejlépe. Na přípravu omáček a dušených mas jsou například vhodné hrnce, které můžete použít i do trouby, a které mají v ideálním případě nepřilnavý povrch. Pro přípravu těstovin nebo vaření v páře doporučujeme speciální hrnec na těstoviny s vložkou.


Rychlovarná konvice v Inox nerezovém designu a 360° středovým kontaktem. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.


Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Pokud tedy chceme kvalitní výrobek s optimální spotřebou energie, který splní požadavek na rychlé přivedení vody k varu, měli bychom vybírat dle příkonu a sáhnout minimálně po této hodnotě (Zdroj: pedie). Pánve Tefal poskytují špičkovou kvalitu a inovativní přístup pro usnadnění každodenního vaření.

Jak rozpálit grilovací pánev Tefal na optimální teplotu, vám poradí Thermo Spot - červený bod uprostřed pánve. Wok a hluboká pánev Tefal vám pomohou s přípravou pokrmů napříč všemi světovými kuchyněmi. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější.


BANQUET LUMIA představuje stylovou konvici na vaření vody v moderním designu. Většina konvic z naší nabídky je vhodná na indukci a ohřev na ní patří k těm nejúspornějším a nejrychlejším vůbec. Kromě toho jsou konvice bez různých elektrických součástek, takže se Vám nemohou porouchat. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky