pondělí 27. listopadu 2017

Odšťavňovač šnekový omega

Výrobce myslel i na takové detaily, jako umístit spínač z boku, aby při zapínání nebo vypínání mokrýma rukama nedocházelo k zatečení šťávy dovnitř spínače (běžný problém při umístění spínače na vrchu motoru). Sana EUJ-7by Omega, s větším plnicím otvorem a hrubým sítem, z BPA free materiálů. První dvouhřídelový odšťavňovač od firmy Omega na Evropském trhu.


Odšťavňovač šnekový omega

Podívejte se na video, kde Dan odšťavňuje všechny základní suroviny. Více o produktu najdet. Díky tomu, že nedochází k rychlým otáčkám jako když použijete odstředivý odšťavňovač , se nevytváří ani nadbytečné teplo.


Tímto pomalým lisováním pod velkým tlakem nedochází ke zvyšování teploty a vitamíny a enzymy ve šťávě tak zůstanou díky technologii šnekového odšťavňovače nejlépe zachovány. Nejvíce univerzální šnekový odšťavňovač Omega. Výrobca myslí aj na také detaily ako umiestniť spínač z boku, aby pri zapínaní alebo vypínaní mokrými rukami nedochádzalo k zatečeniu šťavy do vnútra spínača (klasický problém umiestnenia spínača na vrchu motora). Vertikální šnekový odšťavňovač Kuvings EVO 8CH Exclusive se síty na zmrzlinu a smoothies.


Odšťavňovač šnekový omega

SANA Juicer EUJ-7By omega Popis. Odšťavňování při nízkých otáčkách minimalizuje ztrátu vitamínů a dalších živin a provoz je velmi tichý. Video: Další funkce Odšťavňovače SANA EUJ 7by Omega.


Dalším zatím ještě mladším typem oproti Saně 7je vertikální odšťavňovač Sana Juicer by Omega EUJ-808. Kuvings, Champion, Omega , Sana) jsou univerzální odšťavňovače, které mají dobrou výtěžnost u různorodých surovin a dokáží odšťavňovat i listovou zeleninu, byliny nebo bobuloviny. Pojďme se tedy podívat blíže na to, co všechno můžete odšťavňovat a který přístroj vám na konkrétní ovoce a zeleninu nejlépe poslouží. Obecně se dá říct, že odstředivé odšťavňovače si lépe poradí s tvrdším ovocem a zeleninou, na měkké a mazlavé plody je účinnější odšťavňovač šnekový. Odšťavňovač zaručuje maximální výtěžnost šťávy, kdy v první fázi se ovoce či zelenina nahrubo vylisují a šťáva odtéká přes hrubé síto do nádoby na šťávu.


XXL plnícím otvorem, neuvěřitelným výkonem a velkou výtěžností šťávy. Nízké otáčky omezují oxidaci a zahřívání šťávy, ve které tím pádem zůstane více živin. Sana Juicer EUJ-6by Omega je horizontální šnekový odšťavňovač , který pracuje v rozmezí – ot. Je vhodný téměř na všechny druhy zeleniny a ovoce. Pochází z Jižní Koreje, ze země, kde se vyrábí nejlepší odšťavňovače na světě.


Omega MMV-7MegaMouth s příslušenstvím (stříbrná) Odšťavňovač Omega MMV-7s možností výroby zmrzliny, ořechových másel a smoothie. Omega Cube 3je nízkootáčkový šnekový odšťavňovač , který přichází s inovativním designem ve tvaru krychle. Otáčející se šnek protlačí vhozené suroviny přes síto, čímž je šetrně odšťavní.


Omega Juicers je inovovaným a nejnovějším modelem šnekového dvoufázového odšťavňovače. V první fázi se suroviny vylisují nahrubo a šťáva. Odšťavňovač Omega VRT352FW odšťavňuje ovoce a zeleninu a díky nízkým otáčkám zachovává cenné látky jakou jsou vitaminy či antioxidanty. Zpracuje jak listovou zeleninu, bylinky tak i kořenovou tvrdší zeleninu.


Bezpečnostní pojistka zaručuje, že při přeplnění surovinami, dojde automaticky k vypnutí přístroje. Poté musíte zapnout zpětný chod a spotřebič vše. Suroviny jsou nejdříve šetrně rozmělněny otáčejícím se šnekem a poté lisovány přes jemné či hrubé síto.


Odšťavňovač šnekový omega

Výsledkem je čistá krémová šťáva téměř bez pěny. Vysoce efektivní odšťavňování při nízkých otáčkách pro uchování všech vitamínů a enzymů. Nerezové filtrační mikrosítko dokonale a automaticky oddělí dřeň a vy tak získáte skvělý a čerstvý džus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky