čtvrtek 9. listopadu 2017

Basmati rýže zdraví

Rýže Basmati má nižší glykemický index, to znamená, že má méně kalorií, než běžné druhy rýže a je přirozeně bezlepková. I díky tomu je vyhledávanou potravinou u fanoušků zdravé výživy, sportovce a součástí mnoha dietních programů na hubnutí. Rýži basmati můžete navíc samotnou dochutit různými druhy koření, jako je např.


Basmati je nejen chutná, ale i zdravější než většina dalších druhů rýže. Obsahuje totiž méně škrobu a více účinných látek. Rozhodně má tedy své místo ve zdravém jídelníčku.


Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě z. Rýže posiluje imunitní systém, pomáhá se zbavovat toxinů a působí na zdraví pokožky. Kulturisté mají rýži rádi, protože je dobrým zdrojem sacharidů a kalorií.


Její typickou výhodou je, že se při vaření nelepí. Je snadno a rychle stravitelná, splňuje zásady zdravé výživy, neobsahuje lepek. Je vynikající při přípravě exotických pokrmů, stejně jako příloha k běžné evropské kuchyni.


Basmati rýže natural BIO má dlouhé zrno světle hnědé barvy. Má pevná zrnka s příjemnou jemně oříškovou chutí, nelepí se. Je vhodná do salátů, polévek a. Jasmínová rýže je měkká, jemná, lepivá, červená rýže je křupavá. Uložte si Basmati natural Zdraví z přírody do svého jídelníčku zdarma.


Již po stovky let je tato rýže šlechtěna v Indii a Pákistánu na místech kde jsou pole zavlažována vodou přímo z ledovců. Kaalar Rýže Basmati Super White, 5kg RÝŽE Kaalar pás je známý pro produkci vynikající kvality basmati rýže po mnoho desetiletí. Má ideální teplotu, vlhkost a jedinečné kombinace teplých krátkých dnů a chladných dlouhých nocí během vývojové fáze obilovin. Tato jedinečná rýže je známa svou dráždivou chuzí, vůní a jemnou texturou. Tato rýže je pěstována na úpratí Himalájí, proto se můžete těšit na kvalitní gurmánksý zážitek.


Principy ochrany soukromí na Prozdravi. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná.


Je velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám. Všechny informace o produktu Rýže Zdraví z přírody Rýže Basmati bílá 500g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Zdraví z přírody Rýže Basmati bílá 500g.


Doma ji milujeme nejen pro její chuť, ale i pro její snadnou přípravu. V tomto jídle je více rozvařena, není sypká, ale jen tak může vyhovovat pro oslabené trávení. Bude již na vás záležet, do jaké konzistence si ji uvaříte. Velmi chutná a přitom zdraví prospěšná je rýže smíchaná se zeleninou a pokapaná citronem.


Basmati rýže zdraví

Chceme-li zvýšit nutriční hodnotu rýže , ať už bílé, nebo celozrnné, musíme ji kombinovat s luštěninami, zeleninou nebo s mlékem. Vařená rýže smíchaná s jablky a jogurtem je pokrmem, který se dá konzumovat po odeznění. Je to suchá vařená rýže bez přidání jakéhokoliv tuku, její uvařená zrnka jsou neslepená a jsou krásně oddělená a odskakují pěkně od sebe.


Vařenou rýži basmati podáváme k různým druhům masa upraveným na šťávě a také k různým zeleninovým vegetariánským či masovým omáčkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky