čtvrtek 16. listopadu 2017

Lednice do auta 24v

Indel B je světovým lídrem ve výrobě zásuvných autochladniček pro nákladní automobily a přenosných kompresorových chladniček. Do lednice se vejde celá přepravka s nápoji! Chladící boxy a ledničky do auta.


Do tří dnů Výrobce: Waeco Záruka: roky. Na druhou stranu, je nutné si uvědomit, že přívodními kabely do spotřebiče, který je napájen 12V teče asi 19x větší prou než u spotřebiče se stejným výkonem a napájením 230V.

Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou hranici kvality nabízených typů. Základním kritériem této hranice je účinná PUR izolace boxů v kombinaci s výkonnými chladicími články. Uchovávejte své jídlo a nápoje při správné teplotě - pořiďte si ledničku do auta ! Naší specialitou jsou vestavné kompresorové lednice do kamionu.


Pokud se chystáte v parních letních dnech na dovolenou či celodenní výlet autem, rozhodně byste měli do kufru přibalit autolednici. Díky ní si vychutnáte svačinu a nápoje čerstvé a osvěžující. Jak se v nabídce autochladniček zorientovat?

Teploměry do auta ) Hodnocení produktu:. Lednice do auta je vždy potřebným doplňkem na expedičních výpravách. Vyzerá to tak, že toto leto bude naozaj horúce. Stúpajúca ortuť na teplomeroch však pre motoristov vždy predstavuje. Potraviny vždy čerstvé i během cestování.


To vám zajistí autochladničky. U nás můžete vybírat z termoelektrických, kompresorových nebo chladících tašek. Přenosná autochladnička s objemem litrů bude ideální pomocník do auta na cesty, na dovolenou, piknik, nebo nákupy. Nabíječky do auta skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. AlzaPower, Baseus, CONNECT IT a dalších. Vyrábí se různé varianty, od přenosných autochladniček s otvíráním shora , po vestavné lednice pro karavany , obytňáky, lodě, nebo třeba chaty, buďto čistě jen chladničky, nebo chladničky s mrazákem.


Autochladničky, které se pečlivě postarají o čerstvost i správnou teplotu potravin. ELEKTRO DO AUTA , VAŠE AUTODOPLŇKY. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Můžete si do ní pohodlně uložit potraviny nebo nápoje. Budete mít tak vždycky občerstvení po ruce jak na cestách, tak i na místě.

Do osobních automobilů nebo menších prostor se hodí spíše chladící boxy a autochladničky s objemem kolem litrů. Jakou lednici do karavanu vybrat? Při výběru plynové lednice je potřeba dávat pozor na provozní tlak plynu, ten vybíráme vždy podle regulátoru na plynové bombě (viz článek o plynu). Samostatné jsou bez mrazáku a kombinované jsou ty, které máme většina z nás doma, tedy nahoře lednice a dole mrazák. Pak tu ještě máme americké lednice , které jsou většinou velmi prostorné a mají dvě otevírací křídla.


Pak tu jsou malé lednice , které se vejdou i do skříně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky