pátek 10. listopadu 2017

Výroba hašiše alkoholem

Návod je převzat ze serveru Cannabis Culture. Takže: Vezmi sušenou travičku a rozdrť ji na jemný prášek. Na to se hodí třeba kávoý mlýnek.


Prášek dej do sklenice a zalej to isopropil alkoholem , tak aby to bylo ponořené (s isopropilem nemám zkušenost, použil bych konzumní líh, ale ten je zase drahej, pozor ne DENATURÁK, aby to nechutnalo jak umělá hmota). Tyto pryskyřičné trichomy se musí oddělit a dále zpracovat za účelem výroby kvalitního hašiše.

Doufám, že se autor fotek nebude zlobit. Tady je postup při výrobě hašiše pomocí luhování v alkoholu. Na výrobu hašiše s pomocí ledu budete potřebovat pytle na hašiš tzv.


K výrobě budete potřebovat také hodně ledu. Rostlinný materiál jako paličky a. Natrhejte lístků rýmovníku, trochu je promačkejte a zalijte alkoholem , nemusí jít jen o líh, dobrá bude i vodka nebo slivovice. Nechte stá tři měsíce – ano, ze všech tinktur je ta rýmovníková na čas nejnáročnější.


Myslím si,že se diskuze na téma výroba Hašiše dostala do uplně jinejch kolejí tak navrhuju vrátit se zpět k tématu.

Ja jsem viděl něco podobného jako je ten ice-o-lator,teď ti přesně neřeknu jak se to menovalo ale ty pytle byli větší cca tak 30l možná víc a byli od nehjrubšího po. Ukážeme si jak vyrobit kvalitní hašiš ze zbytků rostlinek pomocí ledu. Celkem vzato je užívání hašiše při léčebném použití totiž daleko zdravější, nežli kouření klasického konopí. Zdravím všechny growerky a growery.


V tomto threadu se budu snažit popsat moje zkušenosti a poznatky co se výroby a zpracovaní hašiše týče. Maroko: V Maroku se to dělá, jak asi tušíte, velmi primitivním způsobem, ale vzhledem k tomu, že to tam roste asi fakt všude, nemusí brát ohledy na nějaké, pro ně zanedbatelné ztráty. I zde se ale najdou odpůrci kteří tvrdí, že metoda ”charas” neboli výroba hašiše z pryskyřice usazené na pěstitelových rukou existovala již před písemnou dokumentací a byla velmi populární mnoho let předtím. Díky brzkého průzkumu Afrického kontinentu se hašiš v západním světě objevil na přelomu 19.


Mějte na paměti: Dle čistoty rukou osoby, která hašiš vytvářela získáte kromě hašiše , kanabinoidů a dalších dobrot i přírodní oleje a prach z rukou dané osoby. Nejspíše ale nepoznáte rozdíl v chuti, protože trichomy budou dominovat. Jak na domácí výrobu hašiše Hašiš představuje jeden z nejúčinnějších a nejšetrnějších konopných produktů, který může člověk vyzkoušet. Pokroky v technologii získávání trichomů a pryskyřice umožňují dosáhnout vysoké kvality (rozuměj obsahu hlavních kanabinoidů), což ovšem nemusí být pravda u hašiše kupovaného od pouličních dealerů na černém.


Domácí dezinfekce proti koronaviru. To je v posledních dnech častý dotaz, který mi zasíláte přes messenger. Jablečný ocet, používaný od pradávna, má silné dezinfekční, antibakteriální a fungicidni účinky.


Spolu s alkoholem , což je rozpouštědlo, ale současně také dezinfikuje - zabíjí viry, bakterie.

Výroba bylinné tinktury pro domácí účely je velmi jednoduchá. Vyrobit si ji můžete i ze sušených bylin. Proto vždy upřednostňujte kvalitu vlastních bylin i kdyby měly být sušené. Mezi závislými na legálních lécích je třikrát více žen než mužů a často v kombinaci s alkoholem.


Podle Vedralové se lékům na uklidnění a na spaní věnuje malá pozornost. Je to celkově i práce ze strany předepisujících lékařů. Je to nízká informovat, skutečně nízká informovanost pacientů, že užívají.


Výroba a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu Aby ses dopouštěl drogové kriminality, nemusíš mít u sebe v podstatě žádné hotové drogy. Stačí už jen to, že máš prostředky či přísady ve větším množství, z nichž se drogy vyrábějí. Těmto prostředkům se říká v zákoně. Všichni ale dobře víme, že s alkoholem se to rozhodně nesmí přehánět a že vlastně i malé množství alkoholu je pro naše tělo je který musí nějak zpracovat a dostat z těla ven.


Obsah účinných látek v hašiši je větší, může být až desetinásobný ve srovnání s marihuanou. Jedná se o vysoce účinnou látku, mnohem jedovatější nežli alkohol. Uvádí se, že pouhý gram kvalitního hašiše může omámit až osoby. Léčiva jsou často používána v kombinaci s alkoholem , zejména u začínajících toxikomanů. Z běžně dostupných léčiv je podomácku získáván např.


Alnagonu, Kodynalu) nebo pervitin (z Ephedrinu a Solutanu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky