pondělí 13. listopadu 2017

Stříhací strojek na psy

Klasický stříhací strojek na psy značky Oster. Odolný a vhodný pro všechna plemena psů i na dokončovací práce. Mašinka, elektrické nůžky mají rychlostní stupně. Elektrické nůžky na psy , skot a koně mají zástrčný. Vyznačuje se výjimečně silným 50W motorem bez vibrací.


Jedná se tedy o nejvýkonnější a nejtišší strojek od firmy Moser.

Střihací strojky na psy Střihací strojky na psy. V této kategorii naleznete kvalitní střihací strojky určené pro střih a úpravu srsti či chlupů u Vašich mazlíčků. Nabízíme sortiment od značek Moser, Wahl a Andis, které patří mezi léty prověřené a kvalitní výrobky. Profesionální stříhací strojek na psy a koně, dvourychlostní vysoce výkonný holící strojek.


Stříhací hlava není součástí balení, lze dokoupit. Na občasné střihání zcela postačí strojek s výkonem 10W. Pokud máte více psů či psa s velmi hustou nebo dlouhou srstí, zvolte raději výkonnější stříhací strojek.


Zabýváme se prodejem profesionální kadeřnické a barber techniky.

Produktů pro domácí použité. Konturovací stříhací strojek na psy Pro konečnou úpravu srsti, nebo pro stříhání špatně dostupných partií je vhodný stříhací strojek na psy Wahl Contour. Ke všem stříhacím strojkům je možné dokoupit náhradní hlavy v různých výškách, čistící roztoky , dezinfekční spreje nebo mazací oleje a tuky pro pohonné části strojků a nožů před i během práce. Vynikající elektrický holicí strojek pro zvířata. Díky němu udržíte srst zvířat ve správné délce.


Chladicí systém zabraňuje přehřátí. Spolehlivý, silný profesionální stříhací strojek , vhodný na dokončovací práce kolem uších, očí a na tlapkách, chromovaná profesionální hlava Star Blade z kalené oceli pro mimořádně dlouhou trvanlivost. Strojek je chlazený vzduchem. Velmi lehký, dobře padne do ruky.


Osvědčená kvalita a velmi dlouhá životnost. Jedna má řidší srst, u té to strojkem jakž takž šlo, ale žádná paráda. Druhá má kožich pořádně hustý a to tedy bylo trápení. Nakonec jsem strojek využila spíše na celkové zarovnání, hlavní objem srsti jsem ostříhala nůžkami. Je tato recenze užitečná?


Vhodný pro domácí stříhání a úpravu srsti. Ergonomicky tvarovaný střihací strojek na psy pro. Také byste měli nechávat průběžně brousit stříhací nože (v případě, že to strojek umožňuje).


Nedílnou součástí psích salónů jsou profesionální stříhací strojky.

Na samotném stříhaní není nic složitého, strojek stříhá skoro sám, je jen třeba dávat pozor na stříhaní oušek nebo bříška a okolo oči stříhám pejska raději ručně. Není na tom nic náročného a myslím si, že to zvládne každý trochu zručný paniček. Malý ,velmi lehký a tichý stříhací strojek s výkonným motorem na 2V.


Díky dobře ergonomicky tvarované rukojeti strojek dobře padne do ruky. Ideální strojek na profesio. Moderní atraktivní design.


K těmto stříhacím strojkům na psy si můžeme hne a nebo kdykoliv později dokoupit další (nebo náhradní na výměnu) hlavy stříhacích strojků různých výšek, hrubostí a šířek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky