čtvrtek 24. ledna 2019

Pepsi soutěž

Hlavní cena v podobě ANDROID SMART LE 140cm, 4K Ultra H. Soutěž : Tipněte si a napište nám do komentářů, kolik mililitrů PEPSI jsme naskládali do kufru SEATu Ibiza na obrázku. Správná, nebo první nejbližší odpověď vyhrává tento automobil. Kup v době konání soutěže v hypermarketu Globus jednorázově minimálně libovolné výrobky značek PEPSI , Lay’s, Mirinda, 7Up nebo Mountain Dew a uschovej si účtenku dokládající nákup.


Dostaneme tě s kámošem do Madridu na fotbalový zážitek tvého života - finále Ligy mistrů UEFA nebo některý z TOP zápasů české repre!

Když nevyjde UEFA, nezoufej! Uschovej si účtenku z tohoto nákupu. Vlož své jméno, telefonní číslo, pokladní kód účtenky a datum a čas nákupu. Každý týden losujeme výherců. Pepsi Legenda mezi sycenými nápoji s příchutí coly, která se svou originální recepturou a nezaměnitelnou chutí osvěžuje všechny generace po celém světě už více než sto let!


Společnost Pepsi přichází se spotřebitelskou soutěžní pod názvem Už za kódů je tričko tvoje. Do hry je vloženo neuvěřitelných 30.

Podmínky: Pravidla soutěže jsem úplně jednoduchá. V obchodech kupujte soutěžní balení nápojů Pepsi. Letos se před finálem Ligy mistrů připravte na Pepsi otevírací show, během které se na pódiu představí jedna světoznámá kapela!


Pište její název do komentů. Dobrý den, nejlepší řešení se mě zdá,na základě Vašeho příspěvku, nakupovat po kusech produktů Pepsi třeba padesátkrát denně a každý soutěžní den přihlásit účtenek do soutěže. Oficiální web Fotbalové asociace České republiky. Tato soutěž se nevztahuje na plechovku Pepsi ve zvýhodněném menu. Je tu nová soutěž Pepsi , v níž můžete vyhrát zájezd nebo krásnou deku na zahřátí ? JAK SE ZAPOJIT DO Soutěže?


Zkuste novou Pepsi s osvěžující chutí limetky a vyhrajte nejen balík této šťavnaté novinky, ale i cestovní batoh, který vás bude při objevování nových míst i zkušeností doprovázet. Pepsi , Mirinda, 7UP, Mountain Dew, Lay‘s, Cheetos, Toma nebo. Soutěž o dárkovou sadu od Pepsi ilustrační foto: jenprozeny. Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu, zveřejněných shodným způsobem jako tento dokument.


SOUTĚŽ O VÍKEND SE SEAT TARRACO S PLNÝM KUFREM PEPSI ! Máš chuť na Pepsi nezapomenutelný víkend s úplně novým autem SEAT Tarraco, do kterého pohodlně usadíš až dobrodruhů?

Tak si tipni, kolik Pepsi #128309; a Pepsi Max ⚫ plechovek se vešlo do jeho kufru a nejbližší tip odměníme víkendem s plnou nádrží a kufrem Pepsi ! Obvykle to stihneme do hodin. Aramark podniká v zákaznickém servisu v oblastech stravování, facility managementu a výroby uniforem, všude tam, kd. S nadšením usilujeme o to, co je v životě opravdu důležité: milovat, žít zdravě a stále hledat nové cesty. AKTUALIZOVÁNO Česko má první pacienty vyléčené z koronaviru. Nakažených je 3lidí V České republice se podařilo vyléčit první tři osoby, které byly.


Exkluzivní soutěž s Pepsico v prodejnách COOP. COOP výrobky Pepsi , Lay´s, Mirinda, 7UP a Mountain Dew a registrujte své nákupy. Velká letní soutěž o Pepsi Višeň a jógamatku. Pro jistotu se však můžete zapojit do naší soutěže, která vám přinese nejenom skvělou chuť nové višňové Pepsi , ale také jógamatku, na které můžete jak odpočívat, tak intenzivně zlepšovat svoji kondici cvičením.


Nejrozsáhlejší a nejpřehlednější český kataternetových soutěží. Hrajte s námi o parádní ceny! Postupně pro vás připravujeme stále nové a nové soutěže a to znamená, že krásné a hodnotné dárečky čekají jen na vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky