středa 16. ledna 2019

Průtokový ohřívač dražice

Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu.


Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Ideální je použití u dřezu nebo umyvadla a ne pro moc časté používání, přeci.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Bojler Dražice To litrů TO20. Beztlakový zásobníkový ohřívač Dražice BTO litrů BTO5IN. Užitečným bude v domácnosti, dílně, na chatě, chalupě nebo v lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody?


Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem. Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod.

Vhodný jak pro domácnost, tak pro chaty a chalupy. Vedoucí tuzemského prodeje Družstevních závodů Dražice , Ing. Elektrické topné těleso je součástí. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn.


Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Dále je potřeba zvážit, jestli zvolit průtokový ohřívač vody či zásobníkový bojler.


První ohřívá vodu pouze v momentě její potřeby, což je velice efektivní a ekonomické, díky druhému budete mít zase neustále dostatek teplé vody. Průtokový ohřívač Vám ohřeje vodu ve chvíli, kdy bude skutečně používána, tzn. Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody. Tento ohřívač vody v sobě nezadržuje vodu, ale ohřívá ji při průtoku, tedy jen tehdy, když ji potřebujeme. Je úspornější, než zásobníkový ohřívač , který stále udržuje teplotu vody.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Druhým zmiňovaným produktem je průtokový ohřívač vody. Ten působí na první pohled zcela jiným dojmem.


Rozhodně nejde o tak objemné zařízení, což je způsobeno tím, že pracuje na jiném principu.

Voda, která jím protéká, je. Zkrátka mi vychází, že boiler je ve většině případů energeticky úspornější. Výjimkou je ohřev vody pro umyvadlo, používané max. Co si o tom myslíte vy? Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému.


Závěsný, svislý – umístění pod umyvadlo. Tu lze na přístroji plynule nastavit mezi °C a °C otočným regulátorem. DRAŽICE PTO průtokový ohřívač beztlakový. Nabízíme bojlery Dražice elektrické i kombinované, průtokové ohřívače ,. Prohlédněte si sekci Vytápění. Trubkové výměníky nelze použít pro průtokový ohřev teplé užitkové vody.


Dražice OKC 100l kombinovaný ohřívač vody OKC100L bojler. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky