středa 16. ledna 2019

Posuvný systém na dveře

Pokud bude umístěný v domě nebo bytě, máte volnou ruku při výběru jak stylů, materiálů i barev. Pouze rozlišujete ocelové systémy, které působí barvou matná černá více. Pro plynulé obsluhování posuvných dveří ze dřeva nabízíme posuvné systémy v nejrůznějších provedeních.


Jistě si mezi nimi vyberete takový, který bude vzhledem ladit k celkovému stylu vaší domácnosti - některé se hodí pro starou dobrou vintage, jiné byly vyrobeny pro populární loftové bydlení a další dodají charakter modernímu minimalistickému designu. Jejich hlavní výhodou oproti klasickým otočným dveřím je úspora místa. Kvalitní interiérové dveře a zárubně, posuvné systémy i kování, vše pro vaše pohodlné bydlení.

Své dveře si jednoduše sestavíte v našem konfigurátoru. Moderní posuvný systém vhodný pro dřevěné i skleněné dveře za příznivou cenu. S dřevěnou nebo hliníkovou garnyží, s možností bočního sloupku pro zamykání dveří. JAK POSUVNÝ SYSTÉM NA ZEĎ FUNGUJE?


Na výběr je varianta posuvných dveří do pouzdra, kdy se dveře schovají do. Dveřní křídlo je zavěšené v kolejnici, která je ukrytá uvnitř garnýže. Dveře můžete snadno a plynule posouvat v obou horizontálních směrech, a to lehkým zatlačením či tahem. Rozsah pohybu dveří v kolejnici lze kdykoliv upravit.


Z designového hlediska je konstrukce garnýže.

Vynikají svým italským. Proto jsme se k současné nejširsí nabídce kovaných klik, madel, lustrů a dalších doplňků, rozhodli tento koncept. Posuvný nástěnný systém se.


Dle požadavků klientů vyrábíme obložkové zárubně pro posuvné dveře do pouzdra i garnýže pro posuvný systém na stěnu. K nim si můžete vybrat jakékoliv dveře z naší nabídky, které upravíme pro daný systém. Vítejte v našem on-line katalogu DUMTRADE. Najdete zde veškeré vybavení pro bydlení - interiérové a vchodové dveře dřevěné a plastové, posuvné dveře , plastová 6-ti komorová okna, obložkové zárubně a dveřní kování - kliky a vložky.


Dodáváme interiérové dveře , obložkové zárubně, vchodové dveře , bezpečnostní dveře , obklad kovové zárubně, dveřní kování. K tomu doléhají jednokřídlé dveře při zavření, dvoukřídlé dveře tento hranol nepotřebují. Kování na POSUVNÉ DVEŘE - LAMINO - Stolařské potřeby. Křídla doléhají k sobě navzájem.


Celý posuvný systém je možno kombinovat s tunelem, který se označuje také jako také jako průchozí nebo „slepá“ zárubeň. Ovšem je zde i možnost použití bez zárubně. Přední posuvný systém představuje tu nejlepší volbu K dispozici jsou posuvné dveře jednokřídlé nebo vícekřídlé. V závislosti na tom, jaký prostor třeba uzavřít, nebo dělit, vám variabilně navrhneme šířku a nejvhodnější řešení.


Zvýraznění mechaniky systému a tmavé barvy nátěrového laku dávají interiéru jedinečný, průmyslový charakter. Systémy jsou inspirované systémy loft-vintage. Vhodné pro stavebně dokončený otvor.

Balení obsahuje posuvnou lištu, nastavitelné plastové dorazy, vodící trn, šrouby a hmoždinky pro uchycení do zdi. Lze kombinovat s posuvnými dveřmi Naturel z nabídky Siko. Vhodným doplňkem jsou ovládací mušle Minimal se systémem tlačných pružin vždy v barevném odstínu jako je posuv Minima. Perfektní volbou na skleněné.


Ke kompletnímu systému je třeba přičíst cenu posuvných dveří, která je stejná jako klasické otočné dveře Porta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky