pátek 11. ledna 2019

Pračka s horním plněním heureka

Pračka s horním plněním heureka

S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Hodnocení produktu: (2recenzí). Elegantní pračka s horním plněním a technologii Fuzzy Logic efektivně vypere a navíc ještě ušetří. Kompaktní volně stojící pračka s horním plněním , která dobře poslouží i ve stísněném prostoru.


Program si můžete nastavit tak, aby se spustil ve chvíli, kdy se vám to nejvíc hodí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elegantní úzká pračka s horním plněním a technologii Fuzzy Logic nabízí efektivní praní a úsporu elektrické energie i spotřebované vody. Jejich výběr a obliba nejsou sice tak velké jako u praček s předním plněním , ale právě proto je můžete sehnat za příznivější ceny. Průměrná pračka s horním plněním vás vyjde od cca pěti a půl tisíce do nějakých pětadvaceti tisíc, pokud hledáte nějakou s novými technologiemi.


Pračka s horním plněním heureka

Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Time Manager - úspora času, antialergický program, rychlý program, Woolmark Blue, Invertor motor s. Pracky s hornim plnenim aeg - Vyhledávání na Heureka. Pokud si potrpíte na různé vychytávky, bude pro vás pračka s předním plněním ta pravá.


Kompromisem mezi pračkou s horním a předním plněním mohou být. Volně stojící pračka s horním plněním , která nabízí všechny základní praktické funkce a programy. Zároveň i dostatečnou kapacitu praní, vhodnou třeba pro rodiny s dětmi. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Syn zřejmě při otírání vršku omylem zmáčkl, co neměl. Nepomáhá mačkání ani ikonky Time management plus, ani jiných ikonek. Pračka nastavená na nulu. A je jedno, jestli příslušné místo krátce stiskneme, nebo chvíli přidržíme.


Oproti pračkám s předním plněním bývají navíc i užší, díky čemuž se dokonale hodí zejména do menších bytů. Pokud tedy nemáte ve své koupelně dostatek prostoru, je tento typ pračky určený právě vám. Používání pračky s horním plněním je navíc velice pohodlné. Nejkompaktnější jsou pračky s horním plněním, které jsou skromné především na šířku – ta se pohybuje obvykle okolo cm.


Potřebují ale více místa do hloubky (až cm). Tyto pračky se hodí do stísněných prostor, kde není místo na boční otevírání. Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Zde se nacházíte: Heureka. I když jsou pračky s horním plněním rozměrově menší, nic jim to neubírá na jejich funkčnosti. Jejich náplň se sice pohybuje pouze okolo kg, ale to jistě vynahradí vysoké účinnosti praní, odstřeďování a velice dobré hodnoty při spotřebě vody a energie.


Pračka s horním plněním heureka

Vyberte si z naší nabídky praček s vrchním plněním přesně takovou, která bude vyhovovat jak vašim potřebám a nárokům, tak bytovým dispozicím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky