pondělí 21. ledna 2019

Zástěna před krbová kamna

Zástěna před krbová kamna

Ochranná bezpečnostní zástěna - mříž před krb nebo krbová kamna. Krbový paravan nerezový 21. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci. V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů. Zástěnu jsem koupila kvůli své roční vnučce, aby se nespálila o kamna.


Zástěna před krbová kamna

Výrobek mne mile překvapil, je stabilní, pevný a přitom je skrze něj dobře vidět na oheň. Bála jsem se, že zástěna bude malá, ale je pro tyto účely naprosto dostatečná. Zde najdete tepelně izolační zástěny za kamna řady Nefalit do 6°C řady Reflex do °C.


Součástí nabídky jsou ocelové krbové zástěny , které se umístí před krb. Tento doplněk má nejen elegantní vzhle ale ochrání Vás a především Vaše děti před nechtěným přímým kontaktem s ohněm. Slouží jako nehořlavé podložky pod kamna , ochrana podlahy, místo pro umístění potřeb pro kamna home náhradní díly thorma plechy pod kamna Nehořlavé podložky pod kamna a před kamna - plechy před kamna. Máte doma krb nebo krbová kamna ? Nezapomeňte na příslušenství, které vám usnadní podpal i manipulaci se dřevem.


Praktická zástěna před kamna či. Zadejte nezávaznou poptávku. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Možnost zakoupit kování pro montáž na stěnu (montáž je jednoduchá).


Zástěna za krbová kamna přímo od výrobce nejvýhodněji. Skleněná krbová zástěna BEBOP je vyrobena z čirého, tepelně odolného skla a matné nerezové oceli. Dekorace v jednoduchém ale efektním provedení.


Zástěna před krbová kamna

Chrání před jiskrami a uhlíky, které vylétají z krbu. Ochrání podlahovou krytinu ale i děti a domácí mazlíčky. Dokonale se hodí k dalším produktům pro krb od. Ostatní V současné době jsou standardními zdroji tepla především radiátory, které jsou sice úsporné a bezpečné, ale zároveň nepříliš zajímavé.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Sklo pod kamna je vedle plechu pod kamna další variantou nehořlavé podložky, která chrání podlahu před vznícením nebo poškozením. Využívá se pod kamna , krbová kamna nebo před krby. Sklo je tepelně zpracováno „kalením“ a díky tomu je odolnější vůči poškrábání či rozbití. Kvalitní zaoblený krbový paravan s motivem Londýn - ochranná zástěna před krby a kamna od rakouské značky Lienbacher, barva černá.


Zástěna je určena k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do 1stupňů Celsia na jejím povrchu. Spolehlivě odizoluje předměty v blízkosti tepelného zdroje a odráží nežádoucí teplo zpět do volného prostoru. Třídílná zábrna - ochranná zástěna před krby a kamna.


Přihlášení k vašemu účtu. Secesní zástěna před klasická kamna. Jedná se o obecný kov niklovaný. Zástěna je opatřena dekorativní reliéfně provedenou povrchovou úpravou bohatou na typické secesní vegetabilní motivy.


Zástěna před krbová kamna

Ostatní Můžete u nás zakoupit veškerý materiál od kouřoviny, přes šamoty, náhradní díly, krbové nářadí a košíky, spotřební materiál, žáruvzdorná skla, šňůry,materiál pro stavbu krbů, rozvody a přívody vzduchu, podkladová skla a plechy, záložní zdroje a čerpadla do otopných soustav atd. Balkónová zástěna na ochranu před větrem. V kamnech THORMA BOZEN w můžete topit dřevem, briketami nebo uhlím.


Dvířka pro přikládání i od popelníku jsou litinová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky