pondělí 28. ledna 2019

Sencor svc 45bk sáčky

SÁČKY SVC (5ks) SENCOR - (1Kč) 1Kč. Sáčky do vysavače SENCOR SVC RD jsou vyrobené z netkané textilie, která má pět filtračních vrstev. Mikrovlákenné sáčky pro jednorázové použití d. Sáčky z netkané textilie mají výrazně lepší filtrační vlastnosti v porovnání s papírovými sáčky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Sencor SVC EUEod 7Kč - Heureka. Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Nejsou vhodné pro odsávání.


Jeho účinnost se tedy pohybuje na úrovni kvalitních HEPA filtrů. Detailní informace o sáčcích do vysavače SENCOR SVC 45. Pět vrstev sáčku VACS do vysavače SENCOR SVC chrání Vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače.


Tyto sáčky jsou levnější a naprosto dostačující alternativou k originálnímu výrobku. Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela a. Jeho rozměry jsou pouhých 3x 2x 2mm a váha kg. Parametry produktu: 2x účinnější filtrace než klasické papírové sáčky - účinnost filtrace na úrovni HEPA filtru vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken konstantní. Srdcem vysavače je sice motor, ale stejně jako lidské tělo potřebuje další orgány ke správné funkci. Jejich použití zajišťuje stejnoměrný sací výkon až do zcela plného sáčku.


Vonnou tyčinku (nebo granulky) vložíte nebo vsypete do prachového sáčku vysavače - vždy při jeho výměně. Díky hydrofobní úpravě materiálu. Vysavač podlahový SENCOR SVC 45BK -EUE3. Pogumovaná kola usnadňují pojezd a nepoškozují plovoucí podlahy. Balení 4ks sáčků do vysavače z netkané textilie, s mikrofiltrem, a vůní zdarma.


Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro částic a alergenů či roztočů, vysokou pevnost - nedojde k. Tyto jednorázové mikrovlákenné sáčky dávají úklidu nový rozměr. Jsou totiž odolné proti vlhkosti, mají antibakteriální účinek a nesnižují sací výkon. Profesionální internetový obchod.


Pro jednorázové použití Účinost filtrace na úrovni H. Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře. Překvapí svou kompaktností a přesto vysokým výkonem. Rozměry sáčku do vysavače: 2x 2mm. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


SENCOR - SVC 6TQ, SENCOR - SVC 7CA Seven, SENCOR - SVC 8BK, SENCOR - SVC 82 SENCOR - SVC 9Gemino. Kvalitní sáčky do vysavače SENCOR SVC GR. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Shop von den Kunden empfohlen. Ausgezeichneter Kundenservice - BeutelPlanet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky