úterý 15. ledna 2019

Povlečení z bambusového vlákna

Produkty vyrobené z bambusového vlákna patří na trhu mezi jedny nejkvalitnějších výrobků, a to zejména díky svým unikátním vlastnostem, které jim toto vlákno propůjčuje. Povlečení z bambusového vlákna disponuje svou výrazně vyšší savostí tělesné vlhkosti, je antibakteriální, hypoalergenní a zároveň citlivé k pokožce a jemné na dotek. Osušky z bambusového vlákna jsou skvělou volbou do vaší koupelny.


Vyvážená směs bavlny a bambusového vlákna zaručuje těmto osuškám výbornou savost, měkkost a jemnost. Přinášíme Vám novinku - bambusové povlečení !

Příze bambusového povlečení je vyrobená z vláken jedné z nejvyužívanějších rostlin jihovýchodní Asie, volně rostoucího bambusu. Takto rostoucí bambus není nijak chemicky ošetřován, zaručuje velmi dobré antialergické vlastnosti a přírodní antibakteriální účinky. V této kategorii naleznete výrobky z bambusového vlákna , které je známé pro svou mimořádnou prodyšnost, antibakteriální vlastnosti, příjemně měkký povrch a velmi atraktivní vzhled.


Luxusní povlečení z bambusového vlákna. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Krásné povlečení z Bonatex.

Vaší ložnice designové místo odpočinku. V široké nabídce naleznete mnoho variant vzorů i materiálů povlečení. Vedle klasického povlečení z hladké bavlny naleznete luxusní povlečení z bavlněného saténu , oblíbené krepové povlečení , flanelové nebo například unikátní povlečení z bambusového vlákna. Můžete si prohlédnout župan z 1 bavlny nebo ten, který je vyrobený z bambusových vláken.


U všech produktů je možnost využít našich služeb a nechat si na župany vyšít třeba logo vašeho zařízení. Vlákna pro průmyslové textilní zpracování jsou známá teprve od konce 20. Bambusové vlákno je označení používané pro textilní surovinu získanou ze stonku bambusu mechanickými nebo chemickými metodami. Bambusové ručníky jsou čím dál více v oblibě, jelikož jsou převážně vyrobeny z bambusového vlákna , které je antibakteriální, zajistí Vám vysokou savost ručníku a je velice hebké na dotek. Proto jsou vhodné i do sauny a bazénu, kde je vysoká koncetrace vlhkosti.


Souprava obsahuje: 1× povlak na polštář (70×cm) 1× povlak na přikrývku (140×2cm) Povlečení je opatřeno pohodlným zipovým uzávěrem. Pokud chcete u nás bambusové ručníky a osušky nakoupit, můžete využít osobního odběru na našich dvou prodejnách v Praze. Bambusové osušky jsou čím dál více v oblibě, jelikož jsou převážně vyrobeny z bambusového vlákna , které je antibakteriální a zajistí Vám, vysokou savost osušky a je velice hebké na dotek. Směs bavlny () a bambusového vlákna () Vám poskytne dokonalý uživatelský komfort.


Povlečení z mikrovlákna má termoregulační vlastnosti, proto nestudí a díky speciální povrchové úpravě „peach skin“ neklouže po přikrývce. Je velice jemné, rychleschnoucí, lehké, a přesto pevné.

Na dotek připomíná hedvábí. Díky mikrovláknu se v něm nezadržují bakterie a roztoči a je tak skvělou volbou pro. Bambusová vlákna = vysoká savost, jemnost, hebkost a antibakteriální vlastnosti. Jersey prostěradlo z bambusového vlákna dobře odolává bakteriím, plísním i škůdcům.


Je vyrobeno z hypoalergenního materiálu, který má navíc dobré termoregulační vlastnosti. Spodní část prostěradla je zakončena gumou, navlečenou do tunýlku, a tak se snadno uchytí na matraci, na které dobře drží. Vysoká kvalita ručníků z čistě přírodních materiálů - směsi bambusového vlákna a bavlny. Ručník elegantně doplněn všitou bordurou. Osušky s daleko vyšší savostí než klasická bavlna.


Ručníky s daleko vyšší savostí než klasická bavlna. Osuška elegantně doplněna všitou bordurou. Utěrky vyrábíme z prvotřídní 1 bavlny či bambusového vlákna. Oba typy látky jsou savé, dobře schnou a jsou příjemné na dotek.


V nabídce máme tradiční modré, žluté, červené, zelené a oranžové kárované provedení doplněné o kytičky a další oblíbené vzory. Bambusová osuška je převážně složena z bambusového vlákna , které Vám zajistí vysokou savost osušky, je odolná vůči bakteriím a plísním, proto je vhodná i pro alergiky. Mikrovlákno je ideálním materiálem ložního prádla v průběhu celého roku.


V naší nabídce máme jak klasické 4dílné sady, tak i na jednolůžko, tak i kompletní 7dílnou sadu povlečení , díky kterému získá vaše ložnice jednotný styl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky