pondělí 28. ledna 2019

Posuvné dveře

Vyberte si ty pravé dveře do bytu na FAVI. U nás najdete shrnovací či posuvné dveře i klasické vnitřní dveře s panty. Na výběr máte z stovek dveří ze dřeva, plných nebo prosklených, moderních i klasických. Nabízíme Vám kování na posuvné interiérové dveře , ale i posuvné skříňové kování na dveře pro lamino nebo sklo.


Liší se nosností dveří, délky kolejnic a podle typu zda chcete plynulé dotlumení křídla nebo bez tlumení.

Váš prohlížeč má vypnutý JavaScript. Stále najdete vše podstatné, ale pro lepší funkci doporučujeme JavaScript zapnout. Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře , na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží.


This feature is not available right now. Please try again later. Kvalitní posuvné dveře , zárubně, kování i posuvné systémy, vše pro vaše pohodlné bydlení.


Nakonfigurujte si jednoduše vaše nové dveře.

Vyrobíme či upravíme jakékoli posuvné dveře. Kvality zpracování a použitých materiálů. Chcete si oživit místnost něčím moderním a přitom nezabrat moc místa? Ideální volbou jsou posuvné dveře DOLANO III.


Můžete je využít jako klasický vchod do další. Nabízíme především posuvné dveře výrobce Sapeli, na které je spolehnutí, a které lze snadno dodat i jako klasické otočné, skládací, skleněné nebo vchodové dveře , vše v podobném vzhledu, tak aby dveře v bytě či domě ladily. Zapomeňte na dveře , které zabírají zbytečně moc místa. A navíc si je přizpůsobíte podle svých představ.


Posuvné interiérové dveře. Na výběr je varianta posuvných dveří do pouzdra, kdy se dveře schovají do zazděného pouzdra. Druhou stavebně jednodušší variantou jsou posuvné dveře na zeď, které jsou zavěšené v garnýži a dají se umístit prakticky do každého interiéru. Křídlo by mělo být širší než plánovaný průchod o asi cm. Je to důležité, aby při otevřených dveřích byly mušle (madla) dostupné z obou stran dveřního křídla i když bude zcela otevřené.


Pojezdové kolejnice pro posuvné dveře HELM nabízíme v ocelovém nebo pozinkované variantě, v délce materiálu max. Elektrické posuvné dveře s automatickým otevíráním a zavíráním na fotobunku jsou ideálním řešením vstupu do obchodů nebo reprezentačních prostor. Velmi kvalitní posuvné dveře.

Pokud chcete ideálně využít prostor Vašeho bytu, posuvné dveře jsou ideálním řešením. Pro plynulé obsluhování posuvných dveří ze dřeva nabízíme posuvné systémy v nejrůznějších provedeních. Jistě si mezi nimi vyberete takový, který bude vzhledem ladit k celkovému stylu vaší domácnosti - některé se hodí pro starou dobrou vintage, jiné byly vyrobeny pro populární loftové bydlení a další dodají charakter modernímu minimalistickému designu. Celoskleněné posuvné dveře celoskleněné dveře dodáváme jako posuvné po stěně,do pouzdra,kyvné a jako součást celoskleněných stěn. Sú vhodné nie len do menších miestností, kde potrebujete využiť všetko dostupné miesto, ale sú čoraz častejšie obľúbeným riešením aj v moderných interiéroch.


Což znamená, že váží-li vaše dveře kg, použijete kladky s nosností 30kg. Sklopně posuvné a zdvižně posuvné plastové dveře jsou skvělou volbou zejména pro velkoformátové prosklené vstupy na terasu nebo zahradu. V zavřeném stavu nebrání výhledu a působí odlehčeně, v otevřeném stavu nezasahují do interiéru domu či bytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky