pátek 25. ledna 2019

Eta gratussino 0023 90040

The control is also made more pleasant by the fluent speed regulation. Kuchyňský robot Gratussino Bravo potěší svými kompaktními rozměry a praktickým použitím. Popis: KUCHYŇSKÝ ROBOT GRATUSSINO.


Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. Má planetárny systém miešania, vďaka ktorému bude vaše cesto dokonale vymiesené. Kuchynský robot Gratussino Bravo poteší svojimi kompaktnými rozmermi a praktickým použitím. Gratussino Maxo vás osloví širokou výbavou, s ktorou môžete vymiesiť a miešať cesto.


Eta gratussino 0023 90040

Motor s príkonom 7W, plynulou reguláciou a stabilizátorom otáčok zaisťuje optimálny výkon aj pri veľkej záťaži. Nadčasovo elegantný kuchynský robot Gratussino Bravo je napriek svojim malým rozmerom nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Obsahuje príslušenstvo, ktoré za vás zvládnu všetky prípravné fázy varenia.


Má bohatou výbavu, která umo. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Užitečný pomocník pro vaši kuchyni ETA Gratussino Bravo II má planetární systém míchání, díky kterému bude těsto dokonale vyhnětené a výsledek bude ohromující. Poradí si také se strouháním zeleniny a ořechů. Kuchyňské roboty ETA jsou tak nadčasovými pomocníky na profesionální úrovni, které nezaskočí žádný nový gastronomický trend.


Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců. Kebbe mu nie je cudzia. Kompaktní a přesto vysoce výkonný kuchyňský robot vám z vaření a pečení udělá nejoblíbenější činnost.


Je to mistr ve šlehání (ať už nadýchané šlehačky, pevného bílkového sněhu či hmoty na zapečené bezé), míšení všemožných surovin dohromady a hnětení rozličných těst. Pracuje s planetárnym systémom miešania pre kvalitnejšie a systematickejšie spracovanie obsahu nádoby. Pre bezpečnú prevádzku robot ponúka:.


Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Pri objednávke v eshope zadajte zľavový kupón AF5. Katalógové číslo: 4home Kategórie: Kuchynské roboty Zn. Naši pracovníci se Vám budou snažit co. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Slika za ETA Gratussino Bravo je lahko simbolična, zato se pred nakupom v. W - motor so stabilizátorom.


Dlhú životnosť prístroja zaručujú kovové prevodové kolesá. Chod prístroja je tichý, má hlučnosť iba dB. Veľká nerezová misa má objem 5. Výkonný 800W motor dokáže udržet nastavené otáčky i při velkém zatížení.


Díky otvoru v krytu mísy snadno dopníte suroviny za chodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky