čtvrtek 10. ledna 2019

Krabice na papírové kapesníky

Dětské stolečky a sety. Jsou nejen praktickou pomůckou, ale i skvělou dekorací do vašeho bytu. Vybírat si můžete z několika druhů, velikostí a krásných motivů.


Všechny krabice na papírové kapesníky jsou kvalitně a precizně zpracovány. Papírové krabice skvěle zakryjete luxusními obaly, vyrobenými ze dřeva, nerezu nebo kůže. Vyberte si z naší nabídky nádherných plechových krabic na papírové kapesníčky.

Máme pro vás stylové plechové boxy s originálním dekorem, které se mohou stát také ozdobou vašeho domova. Tyto plechové krabice na papírové kapesníky jsou navíc mnohem odolnější nežli papírové. Jejich dlouhá životnost vám zaručuje.


Velmi oblíbená a praktická dekorace v podobě dřevěné krabice na kapesníky s výsuvným dnem. Přelakováno potravinovým voděodolným lake. Vhodné i do vlhkých prostor (kuchyně, koupelna). Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR.


Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!

Vybírejte si Papírové kapesníky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Mezi papírové obaly patří také sáčky, využitelné na pečivo, ovoce a zeleninu, nebo papírové sáčky na nákupy. Mnoho řetězců se již snaží nabízet spíše papírové , recyklovatelné sáčky a tašky místo igelitových, u nás je můžete zakoupit za zajímavé velkoobchodní ceny. Boxy na kapesníky jsou pěkným doplňkem do domácnosti. Už žádné nudné krabice.


Vybere si svůj box na papírové kapesníky na e-shopu KIKA. Dřevěná krabička na kapesníky , dřevěné krabičky na papírové kapesníky , kapesníkovník, dřevěné výrobky, výrobky ze dřeva, dřevěné dekorace, dřevěné dekorace do domácnosti, dřevěné polotovary, dřevěné předměty, dřevěné předměty k dekoraci, výrobky k dekorování, polotovary na decoupage, předměty na decoupage, dřevěné dekorace velkoobcho dřevěné. Taky zde můžete najít kvalitní, ručně vyráběnou BIO kosmetiku pro vaše tělo a za studena lisované rostlinné oleje. Do krabičky na kapesníky se vejde náplň 200ks kapesníků.


Materiál: překližka o síle 6mm Dřevěná krabička na papírové kapesníky není lakovaná ani mořená. I kapesníky se mohou stát bytovým doplňkem. Pořiďte si na ně stylový box.


Ať už ji umístíte do koupelny, ložnice. Krabice je totiž povýší na něco skutečně stylového. Zejména pro starší muže je těžké si zvyknout na papírové bratry klasických látkových kapesníků. Neradi mění své zvyklosti a papírové kapesníky vnímají jako zbytečnost a vyhozené peníze. My ženy to naopak bereme jako praktickou věc – vysmrkáme se a použitý kapesník vyhodíme, je pro nás krajně nepřijatelné.


Sada - krabička a podtácky 6ks - Korky na víno.

Vyhrazuji si právo na změnu typu krabičky, co se týče tvaru otvoru (nahoře krabičky). Na obrázcích je vždy v nadídce uveden vyrobený určitý typ krabičky. Nemohu bohužel zaručit, že vždy bude krabička s tím otvorem, který je na obrázku. Vrchní část krabičky je otevírací pro vložení papírové krabičky.


Box na kapesníky využijete jako originální dekoraci do vašeho int. Dekorační box na papírové kapesníky. Je vybavena otevíracím víkem s panty, díky kterému lze kapesníky snadno doplnit.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Foglio Dřevěná krabička na kapesníky s panty. Do této krabičky na kapesníky vložíte balíček kapesníků opravdu jednoduše, její víko je totiž na pantech. Krabička má barvu přírodního dřeva, ze stran je zdobena.


Transparentní úložný box se šuplíky iDesign Original, výška 1cm. Dóza s víčkem na vatové tampónky a. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky