pondělí 14. ledna 2019

Červené smaltované nádobí

ERVENÉ SMALTOVANÉ SERVÍROVACÍ RENDLÍKY A KASTROLY. K servírování kotlíkového guláše nebo samozřejmě i jiných pokrmů se hodí také malé červené smaltované kastrůlky nebo červené smaltované kastůlky s bílými puntíky stejně jako červené smaltované rendlíky. Výroba smaltovaného nádobí , zejména smaltovaných hrnků na zakázku.


Nabízíme smaltované hrnky všech možných barev a tvarů. U nádobí Queen line - litina je z venku nádob použit červený smalt s pozvolným přechodem od tmavě červené až po světle červenou.

Smaltované nádobí - červené s puntíky. Uvnitř litinového nádobí je použit vysoce odolný, lehce krémový smalt. Držadla nádobí jsou též odlitá a posmaltovaná, tak aby se nádobí dalo.


Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vám. Hledat text Cena -Hledat Barva Katego. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost.


Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů.

Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Jedinečný dekor houby na smaltovaném náobí a to nejen pro vášnivé houbaře. Dekor houby je decentní a sympatický a jiste budě na plotně lahodit vašemu oku. Na našem eshopu najdete široký výběr smaltovaného nádobí v tomto krásném dekoru. Reinkarnovaná řada červeného, smaltovaného nádobí s bílým puntíkem, která se úspěšně prodává v obměněných podobách již po dlouhá desetiletí.


Firma BELIS se rozhodla tuto řadu oživit, opět zařadit do sortimentu. Snažíme se totiž nabídnout nejen tradiční české produkty, ale i zajímavé položky, které v České republice nikdo nevyrábí jako například smaltovaná vědra, smaltované misky, smaltované čajníky , smaltované talíře, smaltované mlékovary apod. Toto nádobí je vhodné nejen jako spolehlivý pomocník v každé domácnosti, ale i jako dekorativní prvek, který vnese do každého domu či chalupy kus veselé nálady. Plnička na jitrnice a klobásy litrů nerez. Pro nádobí Queen line je vně nádob použit červený smalt s pozvolným přechodem od tmavě červené až po červenou světlou.


Uvnitř nádobí je použit vysoce odolný, lehce krémový smalt. Tato sada obsahuje hrnce, pokličky, pánev, naběračku, sítko, obracečku a chňapku. Není určeno na skutečné vaření, smažení a peče.


Při vhodném zacházení Vám tyto originální smaltované misky vydrží sloužit dlouhá desetiletí. Uvnitř misek je nanesen speciální šedý smalt ETC (Easy To Clean), který je velmi. Dedra dílná sada hrnců, smaltované , červené s puntíky.


Prodávame Kotlíky na guláš, Zabíjačkové kotle, Soupravy na guláš, Zabíjačkové soupravy, Grily, Grilovací pánve, Hořáky, Rošty na BBQ, Paella pánve.

Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí , prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. Která česká hospodyňka by je neznala? Kouzelné kastrůlky všech velikostí, které hrdě slouží, zatímco ostatní nádobí jsme již dávno vyměnili. Dlouhá životnost je důvodem, proč se smaltované nádobí drží na trhu již několik let a hravě konkuruje i nejmodernějším materiálům.


Všechno zboží v sekci SMALTOVANÉ NÁDOBÍ pro Vás. Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Udělejte radost sobě nebo blízkým a nakupte si SMALTOVANÉ NÁDOBÍ ještě dnes. Opravdová česká klasika je zpátky. Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry.


Porovnání nabídek smaltované NÁDOBÍ v českých internetových obchodech. Nejlevnější smaltované NÁDOBÍ. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz smaltované NÁDOBÍ.


Tatrachema Toro čisticí pasta, na neleštěné hliníkové a smaltované nádobí , 2g. Toro 2g je čistící pasta na neleštěné smaltované a hliníkové nádobí , keramické obklady, umyvadla, vany a jiné. Odstraňuje mastnotu, nečistoty a připáleniny.


Použití: Nanést pastu na čištěný povrch,. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltované nádobí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Náš internetový obchod pro Vás připravil za výhodné ceny kuchyňské potřeby, gastro potřeby a nádobí ,které by Vám při vaření nemělo chybět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky