středa 16. ledna 2019

Isostar láhev

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Million Shoppers Want to Buy. Bay Gifts to the Rescue. Start Making Money Today.

Univerzální sportovní láhev na přípravu a přepravu nápojů, vhodné pro širokou škálu sportů, vyrobena z nejkvalitnějšího plastu splňujícího nejpřísnější evropské normy pro styk s potravinami. Marathon ADVICE OF PROS. Accessed using just a few intuitive button clicks these scatterplots facilitate the rapid exploration and. K tomu vás zaujme krásným designem.


Materiál lahve je plast. Určeno pro plnění zvláště isotonickými nápoji, nesycenými nápoji, vodou a čajem za. Isostar bidon - láhev na nápoje.


Před prvním použitím vymyjte láhev pitnou vodou, stejně tak i po každém použití a nechte vyschnout. Nápoj by neměl být v láhvi déle než hod.

Nápoj může mít maximální možnou teplotu st. Prodávající v ČR: Esatrade s. Obsah vyznačen na hrdle láhve. V neposlední řadě si vás získá svým krásným designem. Vše pro fitness, kulturistiku a aerobik. Sportovní výživa, zdravá výživa a posilovací stroje pro domácí a. Obje6ml Uzávěr s kloboučkem Pozor!


Barva víčka je žlutá - viz druhý. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! SKIP HOP Zoo Láhev na vodu nerezová 3ml - Opička Popis: Krásná sportovní láhev z nerezové oceli ve stylu kolekce SKIP HOP Zoo.


Povrchová úprava z neklouzavého detailu chrání dětské ručičky před chladným povrchem Zavírací víčko chrání brčko před nečistotami Šroubovací víčko pro snadný přístup i. Zobrazit detail - Láhev ISOSTAR 1l výsuvný vršek. ISOSTAR láhev l výsuvný vršek od ISOSTAR z kategorie Příslušenství (Lahve) koupíte v e-shopu Velo Hanák. Určená i pro plnění isotonickými nápoji, nesycenými sladkými nápoji, vodou a čajem.


Není určeno pro alkoholické nápoje. Láhev má klasický šroubovací uzávěr a standardní náustek. Můžete si vybrat podle vlastních potřeb.


Láhev je plně recyklovatelná, nedrží zápach ani chuť z nápoje.

There is the basic drink variety, which are generally sold in local shops and gymnasium vending machines. Also sold are Power Tabs, a tablet form of the drink. In addition to this, powdered versions of the drink are sol usually to be dissolved in water.


Die Kohlenhydrat-Elektrolyt-Lösung trägt zur Aufrechterhaltung der Ausdauerleistung bei längerem Ausdauertraining bei und verbessert die Aufnahme von Wasser während der körperlichen. Mi ha insegnato a perseguire i miei obiettivi con tenacia, a lavorare ogni giorno sui miei limiti e sentire le mie responsabilità.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky