čtvrtek 10. ledna 2019

Eta cuore 0089

Hand mixer ETA Cuore made in red colour with comfortable manipulation, whips and kneads. It has four-level speed control, MAX button and ergonomic handle. ETA Cuore is a powerful and comfortable assistant for food preparation. Electric hand whipped cream offers extra long whiskers and unique kneading hooks in high quality stainless steel.


You can use gears and the TURBO button. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Ruční šlehač ETA Cuore v červené barvě s pohodlným používáním šlehá a hněte.


Má stupně otáček a tlačítko MAX a ergonomickou rukojeť. Ručný šľahač ETA Cuore v červenej farbe s pohodlným používaním šľahá a hnetá. K dispozícii máte celkom optimálne rýchlosti a tlačidlo MAX pre maximálne otáčky. Veškeré informace o produktu.


ETA Cuore představuje výkonného a komfortního pomocníka pro přípravu pokrmů. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Sáhněte po něm při přípravě krémových polévek, narozeninových dortů či víkendových rodinných dezertů, nebo třeba k vyšlehání té nejjemnější šlehačky pro zpříjemnění odpolední kávy.


Az elektromos kézi tejszínhabbal extra hosszú bajusz és egyedi dagasztóhorog áll rendelkezésre kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Možnost navolení ze rychlostních stupňů a také je přítomno talčítko Turbo. Je to skvelý pomocník, ktorý sa jednoducho používa a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ním lepšie pracuje.


CUORE -KÉZI MIXER A Cuore egy modern mixer elegáns dizájnnal, amely az Ön részére nagyon kényelmes használatot biztosít. A Cuore nagyon kényelmesen fogható ergonomikus fogantyújának köszönhetően. Az alap felszerelésben db habverő és két dagasztó horog található. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Využite ho pri príprave krémových polievok, ciest pre narodeninové torty a nedeľné dezerty či k vyšľahaniu tej najjemnejšej šľahačky pre spríjemnenie popoludňajšej kávy.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. CUORE vám tedy pomůže ušlehat koktejly, bílkový sníh či šlehačku a také uhněte těsto.


ETA na tento produkt nabízí prodlouženou záruku roky. Je to skvělý pomocník, který se jednodušše používá a díky ergonomické rukojeti se s ním lépe pracuje. Všetky informácie o produkte. ETA Cuore predstavuje výkonného a komfortného pomocníka pre prípravu pokrmov. Využít můžete rychlostní stupně a tlačítko TURBO.


Režim TURBO šlehací metly hnětací háky Ušlehá téměř. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. K dispozici máte celkem optimální rychlosti a tlačítko MAX pro maximální otáčky. Medzi prednosti šľahača patrí okrem pohodlného ovládania, taktiež rýchle zostavenie a uvoľnenie metiel.


V příslušenství najdete dvě šlehací metly, dva hnětací háky. Poleg nastavkov za stepanje in gnetenje, ima tudi nastavek za palični mešalnik. Deluje z močjo 3W in nudi štiri stopnje hitrosti. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky