úterý 8. ledna 2019

Multifunkční hrnec silvercrest recenze

Lidl nabízí v akci multifunkční hrnec Silvercrest SMUD 8Apro jednoduchou a rovnoměrnou přípravu mnoha různých pokrmů. Přístroj nabízí přednastavených programů: multifunkční program, pečení, předsmažení, rýže, udržování teploty. Co je multifunkční hrnec.


Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce.

Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí.


V Lidlu si můžete koupit v akci multifunkční tlakový hrnec značky SilverCrest SSKT 9A1. Hrnec má úchyty pro snadné přenášení, skleněnou poklici pro kontrolu připravovaného pokrmu bez nutnosti otvírání, vyjímatelnou nádobu s. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček.

Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Parní hrnec Silvercrest z Lidlu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jde o objemný model značky First Austria, který vám poskytne rovnou litrů prostoru pro přípravu skvělých pokrmů všeho druhu. Celý hrnec váží pouze kg a. Některé modely jsou vybaveny i sadou na přípravu fondue, čímž se z něj.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Pomalý hrnec je v posledních letech velkým trendem v oblasti zdravého životního stylu. Spousta lidí však nemá tušení o co vlastně jde, případně si jej plete například s metodou sous-vide či jej považuje za obdobu papiňáku. V následujícím článku se vám pokusíme popsat jeho hlavní přednosti a sepsat návo jak si vybrat ten správný do vaší domácnosti.


Crockpot Express nabízí několik způsobů přípravy jidla – vaření v páře, tlakové vaření, pomalé vaření nebo opékání.

Díky automatickým programům snadno připravíte maso, polévky, rýži, fazole nebo jogurty, stačí zmáčknout příslušené tlačítko. Multifunkční rýžovar, který zvládne hravě připravit všechny druhy rýže, vařit v páře či minutkově upravit maso. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Přístroj má digitální displej a speciálních funkcí vaření. Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec. Jejich svět není ničím složitým. Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát.


Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně. Zavařovacích hrnců existuje na trhu celá řada. Ačkoliv jsou stále oblíbenější moderní elektrické varianty, ani klasika ještě neumřela.


Opravdu je z čeho vybírat. To je kompaktní systém na vaření od světoznámého výrobce Delimano. Vařič lze využít na vaření, smažení, dušení, pečení, fritování a udržování teploty.


Teplotu lze plynule nastavit až na 190°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky