středa 30. ledna 2019

Sencor mikrovlnná trouba

Sencor mikrovlnná trouba

Mám skvělé funkce, které ke kvalitní mikrovlnné troubě zkrátka patří, a ještě něco navíc. První mikrovlnná trouba spatřila světlo světa už koncem 40. Už nestojí tisíce dolarů, ale stále platí, že v kuchyni ušetří spoustu práce.


Sencor mikrovlnná trouba

Mikrovlnky Sencor patří k těm nejlepším na trhu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Všechny důležité informace přitom zobrazuje přehledný LED panel, který v době nečinnosti zobrazuje čas. Troubu je možné nastavit na pět různých úrovní výkonu. Nechybí ani funkce rozmrazování a časovač až na minut. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní.


Maximální výkon činící 7W je možné regulovat v celkem pěti stupních, mezi kterými nechybí ani režim pro rozmrazování. Vestavěný časovač je možné nastavit až na minut. Vnitřní prostor trouby je také v nerezu. Snadno se ovládá díky přehlednému digitálnímu ovládání.


Dvířka si snadno otevřete stiskem tlačítka. Technické parametry a specifikace: předprogramované vaření - menu rozmrazování dle váhy 90minutový časovač funkce rychlého spuštěníd. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Skvělý domácí spotřebič s režimem kombinovaného vaření, mikrovlnná trouba a gril v jednom.


Volně stojící mikrovlnná trouba SENCOR. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. S objemem litrů se dovnitř vejdou běžné jídelní talíře (hluboké i plytké), stejně jako menší zapékací misky, takže. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. K nedoceniteľným plusom tohto spotrebiča patrí tichý cho 30-minútový časovač a 17-litrový objem. O pohodlnú obsluhu rúry sa starajú dva otočné regulátory. Ve velmi dobrém stavu s kosmetickou vadou (promáčkliny na pravém boku a nahoře), viz foto. NA FUNKČNOSTI ZBOŽÍ NEMÁ VLIV.


Objem mikrovlnnej rúry je 20l. Disponuje ôsmimi prednastavenými programami pre jednoduchú prípravu rozličných pokrmov a funkciou automatického rozmrazovania. Brno-město, cena 300Kč, od Maria Khripunova na Sbazar. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Popis Prodejcem je e-shop Alza.


Nikdo na světě není dokonalý. Vyhodit ho by bylo plýtvání a neúcta jak k lidské práci, tak životnímu prostředí. Nabízí klasický mikrovlnný ohřev a rozmrazování.


Sencor mikrovlnná trouba

V případě potřeby je možné využít časovač na minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky