čtvrtek 24. ledna 2019

Topné tyče do radiátorů

Doporučený elektrický příkon tělesa by měl být tepelného výkonu radiátoru. Připojení do instalační krabice. Regulátory s programem sušení.


Kapalina je vhodná do všech radiátorů s elektrickým vytápěním topnou tyčí, bez kombinace zapojení do topné soustavy. Volba topné tyče se řídí vlastnostmi použitého topného tělesa, kapalina je vhodná pro všechny námi nabízené typy (příklady viz příslušenství). V této části najdete topná tělesa do radiátorů a topných žebříků.

Trubková topná tělesa do radiátorů a topných žebříků slouží k ohřevu topné vody v radiátorech a topných žebřících a mají zabudované omezovač teploty. Radiators – your one stop guide! Kvalitně poslouží v období, kdy není v provozu systém ústředního topení a jsou chladnější dny.


Doporučuje se volit vykon topné tyče do výkonu topného žebříku. V minimální poloze přechází termostat do protizámrzného stavu a teplotu nastaví na 7°C. Elektrická topná tělesa do radiátorů – koupelnových žebříků.


U koupelnových radiátorů , které nejsou součástí teplovodní otopné soustavy, se elektrické topné tyčové těleso instaluje bez T-kusu. Nabízím elektrické topné tyče za skvělé ceny.

Vážení zákazníci, od 9. Všechny objednávky realizované v tomto termínu budou zpracovány ve ST 15. Vyrábíme topná tělesa k ohřevu vody v koupelnových radiátorech. Uvnitř topné tyče je zabudovaný tepelný omezovač a nevratná bezpečnostní teplotní pojistka. To vše zabalené do výjimečného designu s decentně skrytou technologií a úsporným provozem. Užívejte si předností koupelnových radiátorů v provedení čistě elektrickém nebo pro kombinovaný provoz, s praktickými funkcemi el.


Potřebujete poradit s výběrem? Chcete-li zjistit rychle cenu konkrétního radiátoru, můžete si ihned sami jednoduše sestavit sadu prostřednictvím vlastního seznamu přání. Pro přitápění mimo topnou sezonu je možné tato topná tělesa regulovat pomocí zásuvkových prostorových termostatů TZ a TZT 63. Kalkulačka vypočítá odhad potřebného výkonu radiátoru, který je zapotřebí pro danou velikost mísnosti. Radiátory lze následně vyhledat podle odhadnutého vypočteného výkonu v on-line katalogu radiátorů.


The radiator should have brackets, plastic wedges, water vent and a blank end. With all the above in min the reason we have chosen Stelrad for best radiators is because they have all the above and the customer in mind. QS topné těleso s elektronickým termostatem se používá jako inteligentní topné těleso do radiátorů v systému ústředního vytápění, který má moderní dotykového ovládání a možnost nastavit určitý čas Ohřívač se provádí hodiny. Možnost nastavit konkrétní pracovní dobu 2h. Topné spirály ( tyče ) na elektrické vytápění žebříkových radiátorů.


Jsme specialisté na koupelnové radiátory.

Topné žebříky do koupelen zastávají funkci klasických radiátorů. Výborně se hodí na sušení ručníků, které díky možnosti snadného rozložení rychle vysuší tkaninu a zároveň prohřejí celou vaši koupelnu. Otopné žebříky v koupelnách tedy zastávají funkci topení i sušáku. Naše firma se specializuje na elektrické topné tyče a termostatické ventily pro koupelnové žebříky.


Máme v nabídce i RTL ventily a boxy. Topné tyče - ihned k dodání, zavolejte, poradíme Vám. Soustředíme se na designové provedení.


Jedná se tedy o velmi kvalitní provedení a hlavně unikátní výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky