středa 16. ledna 2019

Termoska na jídlo tescoma

Termoska na jídlo tescoma

V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Termoska je dodávána se dvěma plastovými miskami pro oddělené přenášení salátů, omáček, příloh apod. Termoska má sklápěcí rukojeť pro sn Termoska na potraviny CONSTANT 1. Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě.


TESCOMA má řešení i pro vás – vychytané termosky i termobrašny si zamilujete! Hodnocení produktu:. Nová elegantní termoska s výbornými izolačními vlastnostmi a dvěma víčky a šroubovacím uzávěrem. V zime udržia nápoje teplé, v lete naopak studené.


Prvotriedne dvojplášťové termosky v mnohých prevedeniach oceníte v každom ročnom období doma, v práci, na výletoch, dovolenke aj pri športových aktivitách. V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné. Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách. Dětské misky na jídlo a láhve na pití.


Termoska na jídlo tescoma

Vychytané produkty Tescoma , ve kterých snadno přepravíte zdravé svačiny. Ať už přemýšlíte, co s sebou na dovolenou k jídlu a pití, nebo chystáte zdravé svačiny pro děti do školy, využijte naše cestovní láhve a flašky na pití, boxy a cestovní příbory. Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin. Termoska na jídlo je skvělý pomocník, pokud nebudete jíst doma a nemáte možnost si ho někde ohřát. Esbit Polar je německá termoska na jídlo s objemem 7mililitrů.


Vyrobena je z kvalitní nerezové oceli. Součástí je samostatná miska na jídlo. Jednoduchý uzávěr se stlačitelným knoflíkem pro vyrovnání tlaku v termosce.


Termoska na jídlo tescoma

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Vychytané termosky na jídlo Máte rádi vaše oblíbené nápoje a jídlo horké za každé situace? Seznamte se s termoskami Esbit. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.


Do praktické termosky na jídlo Robens Wilderness Lunch Jar 0. Termosky na jídlo , svačinu či polévku vhodné do práce, do školy i na výlet. L o objemu 5ml uložíte jídlo na cesty,. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Inovovaný design termosky vyrobené z té nejkvalitnější nerezové oceli pro ty nejlepší vlastnosti. Vybírejte si Termosky a termohrnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Je určena pro outdoorové použití a vyrobena s německou precizností. Thermos FUNtainer Detská termoska na jedlo 29l Zelená.


Termoska na jídlo tescoma

Termoska sa vyznačuje širokým hrdlom kvôli jednoduchému naberaniu jedla priamo z termosky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky