pondělí 21. ledna 2019

Předsíňová stěna bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů předsíňová stěna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Předsíňová stěna z masivu od výrobce. Vysoká skříň, komoda, věšáková deska, botník a zrcadlo. Popis: Prodám zachovalý předsíňový nábytek. Obyvací stěna v masívu.


Moderní vzhled hodící se do současných interiérů. Inzerát byl odebran z oblíbených. Rozměr předsíně z masivu vxšxh 200x125xcm. Materíal masivni dřevo borovice.


Povrchová úprava předsíňové stěny je bezbarvý vodou ředitelný lak.

Nabízíme k prodeji předsíňovou stěnu tvarz L, dělanou truhlářem na míru, barva žlutá, bílá a lávově šedá. Stena má drážky s posuvnými háčky (můžete přidávat,posouvat a odebírat dle potřeby), 3x otvírací police, výsuvné šuplíky a lavice slouží jako botník. Ihned k rozmontování a. Na levé straně výřez pro vypínač a pod věšáky otvor pro přístup k r. Získáte tím tak vše potřebné do předsíně, navíc designově sladěné.


Kromě toho zajásá i vaše peněženka. Kompletní předsíňové sestavy jsou cenově výhodnější, než když si koupíte jednotlivý nábytek zvlášť. Jak jste doteď mohli žít bez předsíňové stěny? Seznamte se s nejpraktičtějším kusem nábytku, který můžete v chodbě nebo předsíni mít. Korpus i dvířka jsou v barevném provedení bílá.


Sestava se skládá ze dvou panelů, dvou komod a zrcadla. Nejlepší bazar nábytku v ČR. Dovoz použitého nábytku z Holandska a Německa. Levný nábytek v prvotřídní kvalitě.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Vodorovné plochy jsou ve světlých odstínech, které opticky rozšiřují prostor. Je vyrobena z kvalitní laminátové desky v barvě dub belfort, korpus je v barvě wenge.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.

Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Dům a zahrada - Predsinova stena bazar. Detail produktu Do obchodu.


Náš nábytek do předsíně, šaten či chodeb vás osloví svou praktičností, reprezentativností, moderním nebo naopak nadčasovým vzhledem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky