pondělí 21. ledna 2019

Miska na polévku s uchem

Miska na polévku s uchy 560ml. Nádherná miska na polévku je ideální pro milovníky chalupářského stylu. Krásný dekor s puntíky zaujme každou návštěvu a vám bude dělat radost.


Porcelánová asijská polévková miska s poklopem je skvělá nejen na tradiční japonskou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mísy a misky) Hodnocení produktu:. Jeho výrobky jsou vhodné pro každodenní použití, hodí se ke kaž.


Otevřený odvzdušňovací ventil umožňuje ohřev pokrmů s nasazeným víkem a tím zabraňuje zašpinění mikrovlnné tr. Katie Alice - miska English Garden 15cm. Porcelánová miska ve vzoru English Garden vhodná na cereálie, kompoty, pudinky nebo. Z praktického hlediska je velice vhodná např.


Je určena na studené i teplé polévky.

Vhodně doplňuje polévkovou mísu. Tokyo Design Studio, 3ml. Misky s pokličkou se v Japonsku těší velké oblibě. Nejčastěji najdete v této záhadné nádobce recept na japons.


Smaltovaná miska s uchem bílo červená 14cm - Ibili. Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Šálek na krémovou polévku , l. Výrobek ze ohřívat v mikrovlnné troubě. Lze dávat do myčky nádobí. Keramická miska na polévku - doplněná ouškem, které zaručí přenášení pokrmů s vyšší teplotou. Rozměry: objem l, pr.


Detail produktu Do obchodu. Seltmann luxor fine cream miska na polévku , 6ks. Sada kusů misek na polévku s uchem. Kč Váš nákupní košík je prázdný.


Kč miska PCE TE Jednoduchá miska ,která je ale nezbytným příslušenstvím pro každou rostlinu. Má univerzální tvar a je dostupná v několika velikostech. Hodí pro většinu květináčů z naší nabídky.


Majoliková miska MODRÁ vytáčená z volné ruky na hrnčířském kruhu a dekorovaná ručně PUNTÍK.

Velikost: Veškeré nádobí je vhodné pro přípravu pokrmů v elektrické troubě, grilu a kachlových kamnech, případně v ohništi, lze jej mýt v myčce. Výrobky jsou zdravotně nezávadné a splňují normy. Kamenina je ideální materiál pro výrobu užitkové keramiky už od dob našich babiček. Díky svým unikátním vlastnostem (trvanlivosti, pevnosti a malé nasákavosti) je vhodná také pro výrobu keramiky pro venkovní použití. BARVA A KUSY NA VYŽÁDÁNÍ.


Univerzální miska na polévku z porcelánu s minimalistickým designem, vhodná pro jakoukoliv důležitou událost u stolu. Tento porcelán je určen jak pro použití v domácnosti. Je vhodná do myčky nádobí i. Hrnek je ideální pro ohřev a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky