čtvrtek 24. ledna 2019

Průtokové ohřívače vody elektrické

V naší nabídce najdete průtokové ohřívače vody malé, ideální pro jedno odběrové místo. Pak výkonnější modelovou řadu - kompaktní ohřívače vody , vhodné pro dřez nebo sprchu a nejsilnější kategorii – komfortní průtokový ohřívač, který zajistí ohřev vody v celé bytové jednotce, nebo v koupelně s vanou. Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Ohřívače vody zásobníkové i průtokové vhodné pro domácnost, dům i komerční budovy a na chatu.


Elektrické ohřívače vody - bojlery, závěsné a stacionární. Pokud nevíte jaký typ bojleru - ohřívače vody si vybrat, kontaktujte naši tachnickou podporu na tel.

Všechny průtokové ohřívače vody jsou výrobky naší společnosti, a garantujeme vám tak rychlé dodání a nadstandartní servisní podmínky po celou jejich životnosti. Nabízíme několik desítek variant ohřívačů s různým příkonem, snadno si tak můžete zvolit optimální typ přímo pro vaše potřeby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Na vyšší úrovni fungováníjsou elektrické ohřívače vody s elektronickým řízením. Senzory a mikroprocesory instalované na elektrické spotřebiče, umožňují měnit kapacitu ohřevu a tlaku, a nařízení je plně automatizován.

Elektronicky řízené průtokové ohřívače vody je uveden ve dvou verzích. Od těchto zkušených výrobců zde pořídíte průtokové ohřívače vysoké kvality. Zkrátka všude, kde je potřeba teplá voda. Infrazářiče pro intenzívní vytápění malých prostor. Bojlery a průtokové ohřívače vody pro ohřev teplé vody.


Topné kabely pro ochranu žlabů, okapů a potrubí. Náhradní díly pro bojlery. Jsme jedničky v elektrickém ohřevu vody. Každý je ocení v domácnosti, chatě, chalupě, dílnách, lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý. Výrobce Model Objem ohřívače Dražice Tes.


Umožňuje volbu z řady výkonů pro jednotlivá odběrová místa. Je ekonomický a eliminuje. Výběr ohřívače vody založte na prostorových dispozicích, možnostech ohřevu a počtu uživatelů.


Ohřívače se dělí na dvě základní kategorie – bojlery (zásobníkové ohřívače vody ) a průtokové ohřívače vody. Mezi hlavní výhody elektrických průtokových bojlerů patří zejména okamžitý přísun teplé vody , který není závislý jako v případě zásobníkových verzí na množství naakumulované vody , která po vyčerpání není k dispozici. Nejlepší elektrické ohřívače. Zároveň se vyznačují poměrně nízkou cenou, takže mohou být vhodnou alternativu pro zákazníky, kteří chtějí při nákupu topného tělíska ušetřit.


Existují i plynové průtokové ohřívače.

Do výkonu kW nemusí být vybaveny odvodem spalin, pokud jsou v dostatečně velké místnosti a neslouží pro sprchu nebo vanu. Při používání průtokového ohřívače pro ohřev vody do sprchy nebo vany je nutné zajistit při podlaze přívod čerstvého vzduchu. Uspoří nejen elektrickou energii, ale také sníží spotřebu vody.


Jejich nízká ekonomická náročnost spočívá v jednoduché konstrukci. Tlakový rozvod vodovodního řádu je. Neukládá tedy vodu v žádném zásobníku, ale ohřívá ji v okamžiku kdy otočíte kohoutek. Proto jsou průtokové ohřívače vody tzv.


V této reportáži se budeme věnovat elektrickým průtokovým ohřívačům, které se používají pro ohřev vody v domácnosti. Domů zásobníkové ohřívače vody - elektrické tlakové ohřívače vody. Teplotu si můžete navolit pomocí displeje, u některých modelů lze regulovat výkon několikastupňovou stupnicí. Obecně mají elektrické průtokové ohřívače vody velmi jednoduché a bezpečné ovládání.


Plynové průtokové ohřívače vody. Fungují úsporně a spolehlivě, pohodlně se také dá regulovat teplota vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky