neděle 13. ledna 2019

Kameninový hrnec na zelí 10l

Hrnec na zelí zelák 10l s víkem, keramický. Zelák keramický sud na zelí 10l s víkem. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí ,masa nebo okurek. Kameninový hrnec na kvasení zelí 10l BIOWIN.


Keramický hrnec na zelí – zelák l – pouze osobní odběr.

Prosím porad´te kde sehnat nový poklop na malý 5l kameninový hrnec na zelí. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním.


Používané glazury jsou zdravotně nezávadné. Vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l.


Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Barva: Tmavě hnědá Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Hrnec s víkem z kvalitní kameniny na kvašení zelí , nakládání okurek nebo skladování ovoce i zeleniny. Poctivá česká keramika Krumvíř. Doprava zdarma od 9Kč. Tradiční kameninový hrnec. Kameňáček typ bečka s poklicí.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Tento hrnec má na horní hraně speciální drážku, do které se nalije voda a teprve pak se do ní položí víko – tím se vnitřní prostor hermeticky zcela uzavře. Hrnec je vynikající pro kvašení zelí nebo okurek, případně pro uskladnění ovoce nebo zeleniny. Vzhledem k velmi vydařenému tvaru a povrchu může být i. Hrnce na zelí (zeláky) různých velikostí. Od Kulináře zakoupíte keramické zeláky vyrobené v České republice.


Vyzkoušejte náš recept na tradiční kysané zelí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


HRNEC NA ZELENINU – ZELÁK L (keramický soudek buclák na zelí ). Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrnec na zelí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů.

Sud na zelí , keramický. Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí , utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Přečtěte si článek Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo.


Nebojte se zkombinovat jakékoli druhy zeleniny, které se hodí na kvašení. Zelí bílé i červené, cibule, červená řepa, mrkev, různé druhy ředkví…. Můžete přidat i trochu kmínu, nebo trochu čerstvě nastrouhaného zázvoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky