úterý 22. ledna 2019

Tescoma azza 13 cm

Food preparation and processing. Egyetlen darab első osztályú rozsdamentes acélból kovácsolva, ellenálló megfelelően éles él, ergonómikus nyél, masszív markolat. Vyrobeno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. Produktová séria: AZZA € ,(vrátane DPH) Na sklade Dostupnosť na predajniach. Nůž s oboustranně naostřenou špičkou čepele vynikající pro přípravu masových kapes, oddělování chrupavek a kostí, velké špikování apod.


Nože jsou vyrobeny z jediného kusu nerez oceli a opatřeny ergonomickou rukojetí s masivními nýty. Chopping board AZZA 50xcm. New items in our range of products.


Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Ceramic diffuser FANCY HOME, Stones. Soup maker with blender PRESIDENT 1. Immersion blender PRESIDENT, with ac. Vyrobený kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, odolná čepeľ s dokonalým ostrím a ergonomická rukoväť s masívnymi nitmi.


Pyšní se 13cm ostřím, které je zhotoveno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Tekintsd meg a termék információit. HRC - čepel tvarována a ručně broušena pro dokonalý účinek při použití - ergonomická rukojeť s masivními ocelovými nýty.


TESCOMA nůž univerzální AZZA cm. Nůž je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní japonské. Mezoni - o experiență unică de cumpărături.


A kés egyaránt alkalmas professzionális és otthoni használatra. Tescoma Univerzális Azza kés cm. Vyrobeno ze speciální brusířské oceli s vysokým obsahem uhlíku. Ergonomická rukojeť pro bezpečné použití, s očkem pro zavěšení. Určeno k broušení nožů AZZA a ostatních kuchyňských nožů s hladkým ostřím.


Cena s DPH : 3Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup. Kiválóan alkalmas főtt gombóc, tésztafélék, zöldség, forró olajban sült ételek stb. Elsőosztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépbe alkalmas. A mindkét oldaláról megélezett pengével rendelkező kés kiválóan alkalmas töltött húsok készítéséhez, a porcok és a csontok leválasztásához, tűzdeléshez stb. A tapadásmentes felülettel ellátott kések hatékonyak az ételek szeleteléséhez, vágásához.


Az élelmiszer nem ragad a tapadásmentes pengéhez, így a kések könnyen tisztíthatók. A biztonságos tárolás érdekében védőtokkal ellátott. V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože. Kuchařské nože s čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli jsou nabízeny ve velikostech, jsou optimálně vyvážené, opatřené ergonomickou nebo protiskluzovou rukojetí. A kés kiemelkedik a minőségi és a kiváló kivitelezésével, magas minőségű, japán származású rozsdamentes acélból készült.


Konyhafelszerelés webshop, étkészlet, tányérok, evőeszköz, tésztagép, cserépedény, befőttes üveg, poharak. Nože AZZA jsou ukovány z jediného kusu nerezavějící oceli. Nečekejte, než bude zboží vyprodáno.


Dokonalý tvar a mimořádnou ostrost čepele završuje esteticky tvarovaná designová rukojeť s masivními ocelovými nýty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky