středa 30. ledna 2019

Skleněné lahvičky s korkem

Velmi praktická skleněná lahvička vhodná na skladování drobných perliček jako je např. Díky průhlednosti dóziček jsou korálky v lahvičkách velmi přehledné. Korkový uzávěr pevně uzavře obsah dózy. Vybavte si svou tvořivou dílnu.


Materiál pro nejrůznější výtvarné techniky bude více přehledný a ihned po ruce. Objem lahvičky je ml.

Malé skleněné lahvičky s korkovým uzavíráním jsou vhodné na aromatické oleje či drobná semínka rostlin. Rovněž je můžete naplnit drobnými barevnými korálky či pískem a uvázat na koženou šňůrku - získáte tak originální šperk. Poslouží k praktickým i dekoračním účelům. Vhodná na drobné korálky (rokail), bižuterii, minerály, sůl do koupele, písek, kamínky apod.


Ahoj, měla bych na vás dotaz. Sklenena lahev s korkem. AVENT Kojenecká skleněná láhev Natural 2ml. Lahev má silikonový dudlík a ochranný kryt.


Můžete je naplnit drobnými korálky, glitry, jemným barevným pískem, úlomky minerálů, kamínků apod.

Praktické skleněné lahvičky vhodné na skladování drobných perliček jako je např. Díky jejich průhlednosti jsou uskladněné korálky velmi přehledné. Ideální vybavení pro vaší tvořivou dílnu. Nástěnné hodiny skleněné s potiskem - 31x31cm Sleva. Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek a nemohou být v našich systémech vypnuty.


Nalezeno: 6produktů. Obvykle se nastavují pouze jako reakce na akce, které jste vynaložili, což představuje požadavek na služby, jako je nastavení předvolby ochrany osobních údajů, přihlášení nebo vyplňování formulářů. Ptáte se, proč prodáváme suroviny, které jsou dle našeho popisu “toxické” nebo “nebezpečné pro životní prostředí”?


Tento článek, který vysvětlí, že ne vše je vždy tak, jak se zdá, vám otázku zodpoví! Doporučujeme pumpičku, pipeta může časem netěsnit díky kluzkému hrdlu lahvičky od oleje. Prodávající nezaručuje kompatibilitu výrobku s dodávaným obalem. Kupující má možnost vždy před nákupem vyzkoušet vzorek a zajistit tak kompatibilitu svého produktu s obalem.


Vnitřní průměr otvoru je mm. Malá skleněná lahvička je vhodná na přípravu šperků. Můžete ji naplnit drobnými korálky, glitry, jemným barevným pískem, úlomky minerálů, kamínků apod. Pojďte si vybrat svůj vysněný kousek! Lahvička z čirého skla, s korkem.


Kokový špuntík není příliš těsnící, tudíž. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka.

Prodejce nazaručuje kompatibilitu obalu s produktem kupujícího. Lze koupit jednotlivě nebo jako set ks. Uplatnění: k plnění koupelové soli, olejíčků, koupelových i tělových olejů, vůní, macerátů, apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky