pátek 11. ledna 2019

Kis86ad40

Bosch KIS86ADFridge-Freezer. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. This allows us to improve our website and personalize advertising for you. With a total net capacity of 257L, this fridge freezer has plenty of room and various useful features to make it an essential addition to any kitchen. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Celkový užitný objem kombinace činí 2litrů. Dotyková elektronická regulace teploty Touchcontrol Elektronic.


Oddělená regulace teploty pro chladící a mrazící. BOSCH vgradni hladilnik z zamrzovalnikom KIS86AD40. Primerjaj s podobnimi izdelki. KUPI ZDAJ, PLAČAJ KASNEJE ponudbe.


V spletni trgovini dodaj izbran izdel. It also uses an electronic temperature display with a super fast cooling and freezing system. Only the best brands for your home.


Z toho 1l zaujímá chladnička, která nabízí odkládacích ploch z bezpečnostního skla, z toho si můžete libovolně výškově přizpůsobit a pohodlně tak pojme i větší nákup. Má zásobník HydroFresh s regulací vlhkosti, který uchová zeleninu a ovoce dvakrát tak dlouho čerstvou. Velmi pohodlná regulace teploty a aktivace všech funkcí díky dotykovým polím. Vďaka LED osvetleniu je chladiaci priestor dokonale prehľadný, osvetlenie vydrží počas celej životnosti chladničky.


HydroFreshBox vďaka regulácii vlhkosti udrží zeleninu a ovocie dlhšie čerstvé. Tato lednice je ztělesněním německého důrazu na dokonalost a nové technologie. Njihov cilj je, da vam olajšajo življenje - pomagajo vam doseči popolne rezultate in poskrbeti, da prihranite svoj čas za pomembnejše stvari. Zaznamuje ga HydroFresh predal z optimalno vlažnostjo za občutno daljšo svežino sadja ter zelenjave. To znamená že o potraviny sa bude starať s maximálnou šetrnosťou, jednak energetickou, ale aj ekologickou.


Samozrejme, toto sa prejaví aj na vašej peňaženke. Skip to the end of the images gallery. Ovaj proizvod potrebno je naručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima upl. Dodaj u korpu MP cena: 183.


BOSCH KIS86ADUGRADNI KOMBINOVANI FRIŽIDER - Najniža cena u Srbiji. Predal HydroFresh: z optimalno vlažnostjo do dvakrat dlje ohrani svežino sadja in zelenjave. Hodnocení produktu: (). Napomena: Tehnomediacentar DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.


About Us For over years Vitel Malta has been at the forefront on Domestic appliances, TV Audio Video Electronics and communications Equipment, delivering a comprehensive range of products and services to households and businesses that expect a dedicated service and competitive pricing.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky