pondělí 14. ledna 2019

Dezinfekční prostředky v potravinářství

Speciální řada prostředku s dezinfekční přísadou. Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika, s. V naší nabídce najdete spousty dezinfekčních prostředků od známých značek jako je např. Jsou mezi nimi určené přímo do potravinářství , které navíc myjí tuky a bílkoviny.


Blutoxol - Oplachová dezinfekce.

Jedná se o desinfekci určenou pro potravinářství , tedy do kuchyní a výroben potravin. Viry, kvasinky ani bakterie nemají proti přípravkům z našeho katalogu šanci. V úklidové komoře provádíme. Tekutý čisticí a dezinfekční prostředek je určený k čištění a desinfekci silně znečištěných míst a zejména tam, kde se mohou vyskytovat bakterie nebo plísně. Domestos je možné používat v celé domácnosti, a to jak v neředěném stavu, tak ředěný s vodou.


STOP BAKTER PREMIUM, l, desinfekce NENÍ SKLADEM ALFA CLASSIC PREMIUM Výrobek schválen pro použití v potravinářství. Přípravek určený pro plošnou desinfekci a čištění v potravinářských, zdravotnických a jiných provozech. DEZINFEKČNÍ PROSTŘEDKY Ruce – hygienická a chirurgická dezinfekce Povrchy – malé plochy, stolky Plochy – podlahy, průmysl, potravinářství Nástroje – detergenty, dezinfekce, enzymatika Suché utěrky V -wipes - náhradní náplně, kyblí.

Sanitační a dezinfekční prostředky Firma Pavel Matějek Trinom s. Za tuto dobu si vypracovala vysoké postavení v oblasti potravinářství , strojírenství, nápojovém průmyslu a ostatních výrobních oddělení, kde dodává čistící a dezinfekční prostředky. Vysoce kvalitní dezinfekční prostředky pro profesionály. V současné době se snažíme zajistit pro vás různé druhy, které jsou na trhu vůbec dostupné.


Proto jsou k dispozici i produkty méně známé, ale vše jsou profesionální dezinfekce, které velmi dobře působí. Dezinfekce na povrchy, podlahy. Alkoholový dezinfekční prostředek je určen pro dezinfekci menších ploch jako jsou operační stoly, nástroje, zdravotnické prostředky , lůžka, gumová obuv, laboratorní přístroje a plochy vyžadující zvýšený dezinfekční režim. Bezchlorová úprava vody.


Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a. Možnost nákupu v režimu. Při nákupu zboží ve vyšší objemu. Spolehlivě čistí, dezinfikuje, likviduje vizy, bakterie, plísně - dstraňuje skvrny a pachy. Jaké použít bezoplachové dezinfekční prostředky do potravinářství ? Ideální dezinfekcí pro potravinářství , kde je nutné plochu rychle dezinfikovat a pokračovat v přípravě pokrmů, je bezoplachová dezinfekce.


Vhodný pro sanitaci v zemědělství a potravinářství Vysoce účinný dezinfekční prostředek na bázi kyseliny peroctové - účinný proti širokému spektru mikroorganismů (bakterie, kvasinky, spóry, plísně, viry) - v CIP aplikacích dezinfekce za studena, dezinfekce strukových násadců - snadno oplachovatelný, po rozložení. Alkalické čističe skvěle využijete na intenzivní mastnoty a stopy olejů na kuchyňských linkách, sporákách i grilech.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Profesionální prostředky s nejvyšší kvalitou nacházejí svá uplatnění především v potravinářství , zdravotnictví, v komunálním úklidu a službách, dále také při používání moderních technologií ve velkoprádelenství. Vertriebs Apesin FOOD - dezinfekční čistič do potravinářství l. PACKO – na l ody l J. KVARTu – cena Kč (x dávkovačem).


Při automatickém dávkování (samonasávání) se prostředky předřědí v poměru 1:1 takto nařeďěný roztok se používá v běžné koncentraci. Pro dosažení optimálních výsledků střídejte přípravky J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky