úterý 15. ledna 2019

Oprava spár v koupelně

Dejte sbohem zašlým a plesnivým spárám, které postupem času mění barvu a ve vlhkých prostorech jsou náchylné na plísně. Ukážeme vám, jak opravit a obnovit spáry na dlažbě nebo obkladech. Jak obnovit zašlé spáry v koupelně i kuchyni Koupelna se používá denně, vlhké prostředí vytváří příznivé podmínky pro tvorbu plísní a zabráníme tomu jen účinným větráním.


Když máme obklady s původní cementovou spárou, je znečištění velké. K degradaci spár dochází obvykle v koupelnách, ve kterých je vysoká vlhkost dlouhou dobu, a to z důvodu nedostatečné cirkulace vzduchu.

Základním preventivním opatřením je tak časté větrání. Pokud máte v koupelně okna, pravidelně je po sprchování či koupání otevírejte. CL 8od firmy RAKO, ale jeho cena je vyšší o více než a účinek naprosto srovnatelný.


Blogerky v úklidových článcích uvádějí i Savo, s nímž nemáme tak dobré zkušenosti. Co se týče ceny, je na tom velice podobně jako Cleamen 442. Na vyčištění spár je výborný Cleamen 450.


Lepení a spárování obkladů a dlažby v koupelně s produkty Ceresit - Duration: 15:14.

Předmětem zakázky je oprava silikonu a vyčištění, případně nahrazení s. Tužka vhodná pro renovaci spáry mezi obkladačkami, renovace spár mezi. O tom, jak obnovit zašlé spáry v koupelně či kuchyni si přečtěte v našem článku Jak. Očista a oprava spár mezi nimi je aktuální právě teď, když rukou společnou,. Takto ich môžete jednoducho vyčistiť.


Ceys WHITE MARKER - bělič spár ml - bělič spár obnovuje barvu mezi spárami dlažby. Vhodný na domácí vylepšení spár v kuchyni, koupelně , wc, na podlaze. Obsahuje speciální látky, které zamezují opětovné tvorbě plísní.


Bělič spár je proveden v podobě fixu a velmi dobře se používá. Pokud stav spár v koupelně není úplně katastrofický, můžete se je pokusit jen důkladně vyčistit. Eistuje na to řada chemických přípravků, ale lidem se osvědčilo i pár domácích triků: Pára. Spolehlivější než drhnutí pískem je údajně parní čistič.


O výdrž dlaždic se není třeba bát, snesou vysoké teploty. Pepův e-mailový zpravodaj Přihlaste se k odběru zpravodaje a získejte výhodné nabídky, návody a soutěžte o ceny. V koupelně by se v době tvrdnutí a schnutí měla udržovat teplota kolem 20°C.

Pokud si necháte opravu provést firmou, dostanete na glazuru i záruku v délce nejméně let. Pokud si budete opravu provádět sami, dejte pozor při výběru barvy , která musí být určená speciálně na vany – tedy nejen voděodolná, ale hlavně odolná proti vodě horké. Jak znovu vyspárovat dlaždice v koupelně Kvůli starému a poškozenému spárování vypadají i sebekrásnější dlaždice nevábně.


Spáry plesniví, vypadají staře a představují také zdravotní riziko. Profesionální oprava drobných škod a vad v kuchyni a koupelně Jistě to každý zažil: klíč Vám při montáži spadne přímo do vany. To otráví nejen Vás jako zákazníka, taková příhoda stojí čas i peníze Va.


Získejte cenové nabídky zdarma. Když začínají spáry za vanou či sprchovým koutem prosakovat, nebo když kraje začernají vznikající plísní a nic nepomáhá, je potřeba vyměnit silikon, který utěsňuje spáru mezi vanou a stěnou. Oprava silikonu kolem vany 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky