pondělí 15. dubna 2019

Nerezový hrnec 15l

Odšťavovač je ideální pro milovníky domác. RM Gastro hrnec nerezový 15l HN-32x19. Hodnocení produktu:. Hrnec bez poklice vyrobený z nerezové oceli. Tloušťka dna mm, konkávní dno.


Hrnec včetně poklice v elegantním designu nejen pro profesionály. Disponuje ergonomickými úchyty. Nerezový hrnec Mega o objemu litrů.


Lze použít na vaření na plotýnce, lze dát do trouby, nebo v něm lze i zamrazit potraviny. Je vyroben z nerezové oceli a povrch je leštěný se. Korkmaz nerezový hrnec velký s poklicí 15L. Jeho součástí je také poklice z nerezové oceli. Hrnce a pánve Astra série jsou vyrobeny z. Díky atraktivnímu vzhledu je nerezový hrnec i praktickou ozdobou kuchyně.


Nabízíme vám výběr z mnoha různých typů a velikostí nerezových hrnců od předních výrobců, kteří díky svým dlouholetým zkušenostem zaručují, že se svým novým nerezovým hrncem budete opravdu spokojeni. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Tento moderní, nerezový hrnec je prfektní pro každodenní vaření.


Na bocích má dvě nerez. Poklička má také dírky pro. Hrnec nerez vysoký se skvěle hodí pro přípravu - dušení šunky v šunkovaru, pro vaření rýže v nádobě na vaření rýže, pro vaření chřestu, špaget. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce. DOMESTIC PROFESSIONAL nerezový kastrol PROFI 15L - tato řada je známá svou vynikající cenou a dobrým zpracováním.


Jedná se o dovoz známé rakouské značky Mäser, která má v gastro oboru dlouholeté zkušennosti. Tyto kastroly se využívají na vaření masa, polévek, omáček, gulášů, těstovin, knedlíků, špaget, zeleniny. Silné dno je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hrnec je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. Povrchová úprava - lesk. V internetovém obchodě Kette. Kategorie Hrnce nabízí širokou výběr. Přejděte na web a prohlédněte si nabídku.


Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Hrnec SmartCOVER má unikátní poklici, která je přizpůsobená snadnému cezení a její pružný okraj slouží pro odkládání náčiní při vaření. Hrnec od značky Tescoma lze použít na všechny typy sporáků a jednoduše jej můžeme mýt v myčce na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky