pátek 12. dubna 2019

Designové police na zeď

Přírodní dubová police na obrázky Rowico Magni. Polička na zeď IronBridge Design Ideas. Pro položení různě těžkých předmětů jsou vhodné moderní designové poličky na zeď vyrobené z kvalitní nerezové oceli. Dodejte Vašemu interiéru nový rozměr!


Vtipné dekorace, knihy či svíčky si najdou místo na stylové poličce. Kategorie nástěnné police poskytne poličky, které zavěsíte kdekoliv na zeď a vytvoříte si tak nejen hezkou dekoraci, ale i vytoužený úložný prostor.

V nabídce naleznete police ze dřeva v masivu, či v kombinaci kovu a plastu. V barevném provedení černé, bílé, přírodního dekoru dřeva či šedé. Police na zeď Economic P-12. Dřevěná police nástěnná. Doplňkem pro nábytek Economic jsou mimo jiné designové police na zeď , vyrobené rovněž z dřevotřískové laminované desky, které vhodně doplní interiér Vaši kanceláře.


Nástěnné police se hodí do obývacího pokoje, ložnice i pracovny. Nabízíme klasické i moderní police na zeď různých tvarů, které oživí každý interiér. Konzultujte svoje plány online s našim designérem Jirkou.


Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.

Bílá nástěnná police Tomasucci Varm. Věšák na zeď Umbra Flip háčků dřevo, kov přírodní 58x5xcm. Vhodně zvolená police oživí každou zeď. Vyberte si z naší široké nabídky tu pravou. Hodí se například pro dekorování obytných prostor nebo hal jako netradiční, designové řešení polic.


Využití najde také v dětském pokojíku na hraní nebo vystavění domečku pro drobné hračky. Popis produktu:- stylová police na zeď - snadná a rychlá montáž- nosnost: až do 15kg- MDF, matný lakRozměry:- Celkové rozměry (výška x šířka x hloubka): 45x45x13cm Materiál:MDFBarva:tmavě šedá. Designová police na zeď - tmavě šedá - model 15.


Jen ten dokáže ocenit, jak moderní vliesové designové tapety ve skandinávském stylu pozvednou interiér na vyšší úroveň. A i to nejnudnější místo rozzáří tapety designovým vzorem. Dostanete na našem novém e-shopu DesignVille. Naše nabídka obsahuje jednoduché poličky na zeď i zajímavé designové nástěnné police , z lamina, MDF a. Regály i police najdou uplatnění v každé domácnosti.


Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň i pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě. Využití najdou také v dětském pokojíku na hraní nebo vystavění domečku pro drobné hračky. Tento cenově výhodný set dřevěných poliček vyrábíme z tvrdého borovicového dřeva, bez finálního ošetření a lze je případně barevně doladit do požadovaného vzhledu např.


Díky ní si ve vašem obývacím pokoji vystavíte vaši sbírku drahých kamenů, sošek pejsků či fotografií. Geuther police na stěnu Cottage.

Cottage - romantika v bíléV hektickém světě potřebují ti nejmenší místo, které je plné klidu a lásky. Touha po venkovské romantice, vzdušné svěžesti a přirozené lehkosti se díky Cottage stanou oblíbeným dětským snem. Vyzkoušejte designové samolepky na zeď a okouzlete Vaše okolí. Nálepky na stěny jsou vyráběny z kvalitních Německých samolepících folií. Uplatnění těchto samolepicích dekorací na stěny nemusí být pouze na zeď , ale i na sklo, skříně, obklady a mnohé další.


Protože neznáme přesný typ zdiva ve vaší domácnosti, necháme výběr spojovacího materiálu k uchycení nábytku na stěnu na vás (v balení jej tedy nenajdete). Stačí si pouze vybrat barvu a velikost požadaované samolepky na zeď , o zbytek se postaráme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky